Laagste prijs garantie
Veelgestelde vragen
Assortiment en voorraad
Uw bestelling
Betalen
Verzenden
retourneren
Suggesties en klachten
Over Boekenkraam.nl
Privacy van gegevens
Algemene Voorwaarden
Contact


boekenkraam.nl verkoopt nieuwe en licht beschadigde boeken met flinke kortingen tot wel 80%!

We kopen nieuwe boeken (ramsj) en restpartijen (licht beschadigd) in bij groothandels en uitgeverijen en kunnen deze  daardoor, als een boekenoutlet, met hoge kortingen aanbieden. Dus nieuwe en ongelezen boeken tegen tweedehands prijzen. Bij ons kunt u dus terecht voor goedkope boeken met het meeste voordeel.

U betaalt éénmaal verzendkosten per bestelling.

Verzending binnen Nederland vanaf € 1,95 (maximaal € 2,95).

Op werkdagen vóór 14:00 besteld (en betaald), dezelfde dag verzonden.

Assortiment


Actuele voorraad
Op de website worden alleen de boeken getoond die volgens onze administratie op voorraad zijn.
Indien tijdens het winkelen of bestellen een boek plotseling niet meer zichtbaar is, is dit helaas uitverkocht geraakt.
Mocht na de bestelling blijken dat een boek toch uitverkocht is zullen we contact met u opnemen en eventueel een alternatief bieden of het reeds betaalde bedrag terugstorten.

Vermelding op de site
We besteden grote zorg aan de getoonde informatie op deze site. De teksten en afbeeldingen bij de vermelding dienen om een indruk te krijgen van het product. Een eventuele afbeelding is slechts een voorbeeld, geen exacte weergave van het te leveren product. Kennelijke fouten en vergissingen binden ons niet. Er kan op geen enkele wijze rechten ontleend worden aan, noch aanspraak gemaakt worden op de inhoud van www.boekenkraam.nl

RSS
Via onze Boekenkraam RSS feeds kunt u zichzelf automatisch op de hoogte houden van nieuwe aanbiedingen en net binnengekomen boeken. voor meer uitleg en de links naar de RSS feeds klikt u hier.

Prijzen inclusief BTW

Alle prijzen op de site zijn inclusief btw, maar exclusief verzendkosten.

Verzendkosten
Boekenkraam berekent een bijdrage in de verzendkosten welke afhankelijk is van de geschatte verzendmethode bij het bestellen.
Hoewel de verzendkosten in werkelijk hoger zijn brengt Boekenkraam.nl slechts een deel in rekening: € 1,95 indien we inschatten dat het door de brievenbus past en € 2,95 indien het groter lijkt (bij bezorging binnen Nederland). Indien Boekenkraam.nl een andere verzendmethode kiest zullen geen extra kosten in rekening gebracht of teruggestort worden.
Bij verzending buiten Nederland zal de website andere (hogere) verzendkosten berekenen.