3 boeken voor € 15,- (Big book of basics, Basic baking, Basic cooking 2)

Uitgeverij: House of Books B.V.
Uitvoering: Paperback
Taal: Nederlands
Staat van het boek: Ramsj
Aantal Pagina's: 500
Afmetingen: 250x250x60
Verschijningsdatum: Januari 2011
EAN: 9789000000003
(Tijdelijk) uitverkocht

Omschrijving

Bij bestelling ontvangt u 3 boeken bestaande uit: Boek1 Big book of basics Een dik vijfsterren kookboek dat tegelijkertijd een culinair lexicon is! 'Basics' betekent dat de belangrijkste basisprincipes van het koken voor u worden uitgelegd. Met meer dan 350 populaire recepten die makkelijk klaar te maken zijn en waar iedereen dol op is. Verder informatie over de ingrediënten, tips voor het boodschappen doen, bereidingswijzen en -tijd, 54 basisingrediënten met bijbehorende recepten en een indicatie van het aantal calorieën per portie - er blijft niets meer te vragen over. Big Book of Basics is een onmisbare keukenbijbel! Boek2 Basic baking Rijslust. Van taarten tot quiches: om je vingers bij af te likken! Simpelweg onweerstaanbaar: Basic baking! Meer dan honderd versgebakken heerlijkheden, van marmercake tot muffins, van pizza?s tot baguettes. Met alle bakbasiskennis die je nodig hebt voor een perfect resultaat, diverse soorten deegbereiding en alles om je creaties te versieren. Voor wie nog geen Basic-fan is: je wordt het met Basic baking. Alle bakbasiskennis Van zoet tot hartig Een must voor alle Basic-fans! Boek 3 Basic cooking / 2 Kookkennis vanaf de basis. Hoe maak je een goede piccalilly? Welk nagerecht zet je je gasten voor? Wat is ook alweer gratineren? Waar haal je goede vis? Basic Cooking 2 is precies wat je verwacht: zonder geheimzinnigheid, niet zonder humor en veel hulp voor kookliefhebbers. Van het boodschappen doen en het voorbereiden via het kruiden van het gerecht tot het dekken van de tafel. Met meer dan 100 nieuwe lievelingsrecepten van vroeger, nu en morgen. Gewoon verder koken. Meer niet.