Hoogverraad

Uitgeverij: Karakter Uitgevers BV
Uitvoering: Paperback
Taal: Nederlands
Aantal Pagina's: 352
Afmetingen: 155x235x30
Verschijningsdatum: Juli 2016
EAN: 9789045211961
Categorie:
Thrillers / Thrillers
(Tijdelijk) uitverkocht

Omschrijving

Hoogverraad is een keiharde militaire thriller, geschreven door een voormalig lid van de 82nd Airborne Division. Gebaseerd op de werkelijkheid.

Eerste deel in de serie Search & Destroy

Mason Kane was een loyale soldaat en trots om lid te zijn van de clandestiene elite-eenheid Anvil Program: een groep black-ops-commando's die vanuit de schaduw opereren. Geen missie is te moeilijk of te gevaarlijk voor deze doorgewinterde strijders. Er is geen plek op de wereld waar ze niet met chirurgische precisie en zonder een spoor na te laten, dood en verderf kunnen zaaien onder terroristen. Maar de dag dat Kanes commandant een onschuldige Afghaanse familie liet vermoorden - als onderdeel van een verknipt plan om de bemoeienis van de VS in het Midden-Oosten te verlengen - keerde hij hun de rug toe.

Door dit misdadige bevel te weigeren wordt Kane het doelwit van zijn voormalige team en heeft hij geen enkele andere keuze dan te vluchten. Plotseling moet hij zich zien te redden tegen de best getrainde soldaten ter wereld. Vertrouwend op zijn unieke survival skills en de hulp van geheim agente Renee Hart, moet Kane zijn belangrijkste missie tot nu toe volbrengen: de samenzwering aan het licht brengen.