Anna

Nieuwprijs € 9,99
Onze prijs€ 3,99
Uitgeverij: Lebowski
Uitvoering: Paperback
Taal: Nederlands
Staat van het boek: Licht beschadigd
Aantal Pagina's: 288
Afmetingen: 125x200x23
Verschijningsdatum: Februari 2017
EAN: 9789048838912
Categorie:
Romans / Literaire roman

Omschrijving

Van de auteur van de bestsellers Ik haal je op, ik neem je mee, Ik ben niet bang en Zo God het wil.

Een mysterieus virus heeft alle volwassenen op Sicilië uitgeroeid. Het eiland is een gigantische ruïne van verlaten steden, afgebrande winkelcentra en onbegaanbare wegen geworden. De jeugd probeert zich zonder elektriciteit, vers water en voedsel te redden op het desolate eiland, waar de hitte en de zon het landschap teisteren en overal jongerige wilde honden op de loer liggen.

Sinds de dood van hun ouders zorgt de dertienjarige Anna voor haar acht jaar oude broertje Astor, aan de hand van het notitieboekje dat haar moeder voor ze heeft achtergelaten. Als Astor wordt ontvoerd, besluit Anna samen met haar hond naar hem op zoek te gaan in de hoop uiteindelijk de overtocht naar het vasteland te maken, op weg naar een nieuwe toekomst.

'Het verhaal echoot William Goldings klassieker Lord of the Flies (1954)' ELSEVIER

'Doorvoelde, hardverscheurende schets van een dertienjarige. Ammaniti op zijn best'TROUW

NICCOLO AMMANITI (1966) is de auteur van de internationale bestsellers als Ik haal je op, ik neem je mee, Ik ben niet bang en Zo God het wil. Van zijn boeken zijn in Nederland en Vlaanderen al meer dan 500.000 exemplaren verkocht. Zijn werkt verschijnt in 44 landen en meerdere van zijn boeken zijn succesvol verfilmd.