Een man om van te houden

Uitgeverij: Arena
Uitvoering: Paperback
Taal: Nederlands
Staat van het boek: Ramsj
Aantal Pagina's: 205
Afmetingen: 135x210x20
Verschijningsdatum: Oktober 2007
EAN: 9789069746661
(Tijdelijk) uitverkocht

Omschrijving

Mariana en Janne lijken voor elkaar gemaakt te zijn - of ze nu willen of niet

De 35-jarige Mariana probeert de eindjes aan elkaar te knopen; ze heeft een mager salaris als lerares, twee jonge kinderen thuis en een echtgenoot die met de noorderzon is vertrokken.

Janne is een goedverdienende IT-consultant, een jonge god van 29 die een leven leidt waar Mariana niet eens van durft te dromen.

Wanneer Mariana na een avond met iets te veel margarita's Janne tegen het lijf loopt, ziet het er niet naar uit dat ze elkaar ooit weer zullen zien. Mariana is niet op zoek naar een nieuwe relatie, en Janne ziet helemaal niks in de twee kinderen van Mariana, met hun snotneuzen, krijsbuien en grijperige handjes. Ondanks hun compleet verschillende levensstijlen voelen ze zich tot elkaar aangetrokken, hoewel ze dat beiden niet willen. Maar dan blijkt dat liefde sterker is dan het verstand...

Een man om van te houden is een heerlijk boek over onmogelijke keuzes en de kunst om met elkaar samen te leven. Katarina Mazetti schrijft op scherpe, snelle en intelligente wijze over twee mensen die voor elkaar gemaakt lijken te zijn - of ze nu willen of niet.