Het weesmeisje - 1

Nieuwprijs € 12,99
Onze prijs€ 7,99
Uitgeverij: Xander Uitgevers B.V.
Uitvoering: Paperback
Taal: Nederlands
Staat van het boek: Licht beschadigd
Aantal Pagina's: 512
Afmetingen: 140x217x41
Verschijningsdatum: September 2019
EAN: 9789401611602
Categorie:
Romans / Literaire roman

Omschrijving

Het weesmeisje van Anne Jacobs neemt je mee in macht en een donker geheim


Anne Jacobs neemt je in deze internationale bestseller mee in het leven van het weesmeisje Marie. Zij besluit haar leven om te gooien en te gaan werken voor de familie Melzer. De Melzer familie bezit een indrukwekkende landhuis en hebben hun kapitaal verdient in de katoenindustrie. Marie komt te werken als keukenhulp en probeert hier haar aanzien te verdienen. Tot het moment dat Marie en Paul, erfgename van de familie elkaar ontmoeten.

Het boek Het weesmeisje is een historische- en familie roman ineen


Dit boek het weesmeisje neemt je mee in een verrukkelijke tocht naar een fraai landhuis uit de vorige eeuw waar tussen smaakvol gedekte tafels, elegant geklede dames, hartstocht, complotten en verborgenheid bloeien.

Augsburg, 1913. Het jonge weesmeisje Marie voegt zich als keukenmeid bij het personeel van het imposante landhuis van de familie Melzer, die in de textiel hun fortuin hebben verdiend. Tussen de hardwerkende bedienden probeert Marie haar plek te vinden. Katharina, de mooie, jongste dochter van de Melzers, bereidt zich op datzelfde moment voor op het balseizoen. Einde- lijk zal ze aan de buitenwereld worden voorgesteld. Haar broer Paul, de erfgenaam van de familie, lijkt zich afzijdig te houden en geeft de voorkeur aan zijn studentenleven in München... totdat hij Marie ontmoet. Het weesmeisje is een heerlijke reis naar een prachtige villa uit de vorige eeuw, waar tussen de keurig gedekte tafels en de chic geklede dames liefdes, intriges en geheimen broeien.