Ramsj boeken: Stapelkortingen tot 80%

Ben je een echte boekenwurm? Neus dan eens rond in onze digitale boekenshop – alias – snoepwinkel. Bij ons vind je literaire en leerzame delicatessen voor een luttel bedrag. Ramsj boeken, noemen we onze parels voor tweedehands prijsjes. Sla je slag en lees je morgen nog een slag in de rondte. Want, bestel je op een werkdag vóór 14:00 uur dan heb je jouw ramsj boek de volgende dag al in huis.

Wat zijn ramsj boeken?

Heb jij aan het eind van je geld altijd een stukje maand over? Maar tegelijkertijd ook de wens om het ene boek na het andere te lezen? Richt je pijlers dan eens op ramsj boeken. Dit zijn boeken, die anders dan reguliere boeken, veel lager geprijsd zijn. Een heel stuk prettiger voor je portemonnee. Hoe dit komt? Een ramsj boek is een boek waarvan de vaste boekenprijs af is gehaald door te uitgever. Dit gebeurt al na een jaar. Deze boeken zijn bovendien nog nooit verhandeld geweest. Splinternieuwe boeken dus voor een flink gereduceerd tarief. Tik je bij ons een ramsj boek op de kop, dan betekent dit dat je de eerste koper bent.

Verschillende ramsj boeken

Als echte boekenfan, weet je vast dat het lezen van boeken je heel veel goed oplevert. Zo wordt je stukken empatischer, welbespraakter, vergroot je je (mensen) kennis en stimuleer je je creativiteit. Ben je meer een vakantielezer? Ook dan vind je in ons aanbod ramsj boeken een hele hoop titels die je raken. In ons assortiment vind jij je ramsj boek geheid tussen de vele genres die we aanbieden. Je hebt de keuze uit ramsj boeken uit de volgende genres:

 • Literatuur boeken
 • Fantasy boeken
 • Thriller boeken
 • Studieboeken
 • Kinderboeken
 • Romans boeken
 • Geschiedenisboeken
 • Young adults boeken

Ben je verre van een boekenwurm? Ook dan kun je bij ons slagen. Voor een cadeau bijvoorbeeld. Voor voorleesboeken voor je kinderen. Maar ook voor inspiratieboeken voor een verandering in je interieur. Kookfanaten kunnen hun hart op met ramsj boeken uit de sectie ‘Eten & drinken’’. Hier vind je kookboeken met vingerlikkend lekkere recepten. Verras je gasten met heerlijke ganache of gooi hoge ogen met een pompoen trifle.

Voordelen bij de aanschaf van een ramsj boek

Wist je dat je je korting op ramsj boeken zelf in de hand hebt? Koop jij naar je favoriete ramsj boek nóg enkele titels, dan geniet je van stapelkortingen. Kortingen op ramsj boeken die kunnen oplopen tot 80% Dat is wel heel voordelig genieten van de mooiste boeken. Dus sier je koffietafel, vul je collectie in de boekenkast aan en maak weer plaats voor een nieuw ramsj boek op je nachtkastje. Naast stapelkortingen geniet je bij Boekenkraam van nog meer voordelen. Denk aan:

 • Bestel twee boeken en ontvang de derde gratis
 • Ontvang drie boeken voor € 10,-
 • Gratis verzending bij een minimale bestelling van € 30,-
 • Voor 14: 00 besteld = morgen in huis

Best Verkocht

Overzicht
1
Nieuwprijs
€ 24,99
Onze prijs
€ 11,99
Bekijk product
King, Stephen
Fairy tale (NL)
2
Nieuwprijs
€ 21,99
Onze prijs
€ 5,99
Bekijk product
Lucinda Riley
De zilverboom
3
Nieuwprijs
€ 19,99
Onze prijs
€ 9,99
Bekijk product
James Norbury
Grote Panda & Kleine Draak
4
Nieuwprijs
€ 15,99
Onze prijs
€ 2,99
Bekijk product
Suzanne Vermeer
Midwinter
5
Nieuwprijs
€ 12,50
Onze prijs
€ 1,99
Bekijk product
Walter Tevis
The Queen's Gambit (fti)
6
Nieuwprijs
€ 13,99
Onze prijs
€ 1,99
Bekijk product
Roald Dahl
The witches
7
Nieuwprijs
€ 21,99
Onze prijs
€ 3,99
Bekijk product
Karin Slaughter
Verzwegen
8
Nieuwprijs
€ 24,99
Onze prijs
€ 9,99
Bekijk product
Yotam Ottolenghi
Ottolenghi Test Kitchen - Shelf Love
9
Nieuwprijs
€ 22,52
Onze prijs
€ 4,99
Bekijk product
Paula Hawkins
Een langzaam smeulend vuur
10
Nieuwprijs
€ 20,99
Onze prijs
€ 6,99
Bekijk product
Suzanne Collins
De ballade van slangen en zangvogels