Assortiment en Voorraad

Waaruit bestaat ons assortiment ?

Ons assortiment bestaat voornamelijk uit boeken zowel recente uitgaves als oudere uitgaves voor jong publiek tot oud publiek voor ieder wat wils.

 

Hoe vaak wordt het assortiment aangevuld ?

Wij krijgen wekelijks nieuwe boeken binnen of (her)aanvullingen op bestaande titels. De boeken die nieuw zijn binnengekomen bij ons op de website zijn kunt u vinden in de actie categorie "nieuw binnen".

 

Kan ik boeken bij jullie vinden die nog uit moeten komen ?

Op onze website ziet u alleen boeken die wij ook daadwerkelijk op voorraad hebben. Boeken die binnenkort verschijnen kunt u (nog) niet zien op onze website.

 

Prijzen inclusief BTW ?

Alle prijzen op onze website zijn inclusief btw, maar exclusief verzendkosten.

 

Kan ik een boek reserveren ?        

Het is bij ons niet mogelijk om boeken te reserveren dit omdat wij vaak maar enkele exemplaren van een titel binnen krijgen en al onze klanten een gelijke kans willen geven.

 

Waar komen onze artikelen vandaan en in welke staat verkeren de artikelen ?

Onze boeken zijn licht beschadigd uit de winkel terug gekomen of zijn opgeheven in prijs (Ramsj) en zijn nog helemaal nieuw deze partijen kopen wij op.

Onder een lichte beschadiging verstaan wij dat de boeken licht vergeeld kunnen zijn of de boeken hebben knikjes, krasjes, deukjes en scheurtjes in de kaft of in de bladzijde.

Wij garanderen dat de boeken ongelezen zijn en dat we geen misdrukken of zwaar beschadigde boeken opsturen. Wij specificeren niet per boek wat de exacte beschadiging is.

Wij verkopen ook boeken die nieuw zijn omdat deze in prijs zijn opgeheven dit heet Ramsj.