Studenten kookboek: Gratis verzending bij bestellingen vanaf € 30,-

Die jaarclub, de kroeg die bijbaan, dat feest. Alles schreeuwt om je aandacht tijdens je studentenbestaan. En dan is je studie er nog. Logisch dat koken er bij inschiet. Dat frietje met smaakt net zo goed. Doorbreek je vaste patroon. Koken hoeft niet lang te duren. Met een kookboek voor studenten zet jij in een handomdraai de lekkerste gerechten op tafel. Profiteer van kleine prijzen in ruil voor de aller makkelijkste studenten kookboek ter wereld. Je vindt jouw nieuw studenten kookboek op deze pagina.

Van die stapel boterhammen of die zak chips kun je prima leven, maar na een tijdje zul je merken dat studeren beter gaat met een goedgevulde maag. Eén van de tips die we je mee kunnen geven is dat je minder snel een pizza zal bestellen, wanneer je genoeg basisproducten – pasta, bonen, tomatensaus, couscous – in huis hebt staan. Wanneer je net uit huis gaat is een beginners kookboek voor studenten en kamerbewoners zeker geen overbodige luxe. In dit soort kookboeken word je meegenomen naar de basis van koken en leer je welke smaakmakers, kruiden en producten handig zijn om alles in huis te hebben. Zo sla je de plank nooit mis.

Vind jouw favoriete studenten kookboek

En over planken gesproken. Een kookboek voor studenten misstaat hier niet op. Vul je boekenplank op met de volgende toppers, zodat jij je studietijd geconcentreerd doorkomt:

  • Vegetarisch kookboek voor studenten
  • Gezond kookboek voor studenten
  • Het kookboek voor de hongerige student
  • Eenpanschotels voor studenten kookboek

Wellicht dat koken tijdens je drukke bestaan geen prioriteit heeft, maar eten moet je toch. Waarom niet met gemakkelijke gerechten uit het beste kookboek voor studenten? In onze ogen is dat nog altijd een kookboek vol eenpansschotels of een studenten kookboek met maar een handvol ingrediënten. Wanneer er nog een speciaal hoofdstuk is besteed aan een anti-kater ontbijt mag zo’n boek op je studentenkamer natuurlijk zeker niet ontbreken.

Voordelen bij aanschaf van onze boeken

Als student gaat het geld er elke maand snel doorheen. Daarom is het wel zo prettig om te weten dat koken helemaal niet duur hoeft te zijn. Net als de aanschaf van onze boeken trouwens. Hoe meer boeken je bestelt, hoe hoger de korting. Jouw voordeel kan bij het stapelen van studenten kookboeken oplopen tot maar liefst 80%. Andere voordelen bij aanschaf van het beste kookboek in combinatie met andere boeken zijn:

  • Gratis verzending bij minimale bestelling van € 30,-
  • 3 boeken voor € 10,-
  • 2 + 1 gratis
  • Bestel je op  een werkdag vóór 14:00, dan heb je deze morgen in huis

Aanrader:

Best Verkocht

Overzicht
1
Nieuwprijs
€ 24,99
Onze prijs
€ 11,99
Bekijk product
King, Stephen
Fairy tale (NL)
2
Nieuwprijs
€ 21,99
Onze prijs
€ 5,99
Bekijk product
Lucinda Riley
De zilverboom
3
Nieuwprijs
€ 15,99
Onze prijs
€ 2,99
Bekijk product
Suzanne Vermeer
Midwinter
4
Nieuwprijs
€ 12,50
Onze prijs
€ 1,99
Bekijk product
Walter Tevis
The Queen's Gambit (fti)
5
Nieuwprijs
€ 21,99
Onze prijs
€ 3,99
Bekijk product
Karin Slaughter
Verzwegen
6
Nieuwprijs
€ 13,99
Onze prijs
€ 1,99
Bekijk product
Roald Dahl
The witches
7
Nieuwprijs
€ 24,99
Onze prijs
€ 9,99
Bekijk product
Yotam Ottolenghi
Ottolenghi Test Kitchen - Shelf Love
8
Nieuwprijs
€ 20,99
Onze prijs
€ 6,99
Bekijk product
Suzanne Collins
De ballade van slangen en zangvogels
9
Nieuwprijs
€ 22,52
Onze prijs
€ 4,99
Bekijk product
Paula Hawkins
Een langzaam smeulend vuur
10
Nieuwprijs
€ 21,99
Onze prijs
€ 5,99
Bekijk product
Sarah Penner
De verborgen apotheek