Bakken met Fatima

Nieuwprijs € 23,99
Onze prijs€ 13,99
Uitgeverij: PARK
Uitvoering: Gebonden
Taal: Nederlands
Staat van het boek: Licht beschadigd
Aantal Pagina's: 174
Afmetingen: 281x248x23
Verschijningsdatum: Oktober 2023
EAN: 9789464042238
Categorie:
Eten & Drinken

Omschrijving

Uit de keuken van Fatima komen de prachtigste taarten, kleurrijke cupcakes en originele baksels als gebakken cake-donuts of een Ferrero-rolcake. Dit boek bevat de 80 beste, foolproof bakrecepten voor taarten, cakes, cupcakes en koekjes, inclusief basisrecepten voor bijvoorbeeld het ultieme biscuitdeeg of de perfecte salted caramel. Met Fatima's tips heb je nooit meer geschifte botercrème en komen al je cakes heel uit de vorm. Zo bak je thuis de allerlekkerste chocoladecake, tres leches-cake met aardbeien, sinaasappelcurd- of brownie-oreokoekjes, en nog veel meer.

- spectaculaire showstoppers, vrolijke traktaties en slimme lekkernijen voor onverwacht bezoek
- 25 taartenrecepten, 25 cakerecepten, 25 cupcakerecepten en 5 basisrecepten
- met tips voor de perfecte afwerking


Wil jij thuis ook eens een perfecte taart maken voor een verjaardag, romige, kleurrijke cupcakes bakken als traktatie of je gasten verrassen met een origineel smakende, boterzachte cake? Heb je een (kinder)verjaardag, babyshower, het suikerfeest of andere feestelijkheid in de planning? Met dit boek van Fatima zit je gebakken!

Meer dan 40.000 verkochte exemplaren!
Fatima maakte eerder twee succesvolle kookboeken (meer dan 40.000 verkochte exemplaren) en laat op haar website en Instagram aan haar vele volgers zien dat koken en bakken niet moeilijk hoeven te zijn. Ze staat bekend om haar heldere stap-voor-stap uitleg en was winnaar van de Kookboek van het Jaar-verkiezing (Publieksprijs 2021).