Moskou Noir trilogie: voor 14:00 besteld = dezelfde werkdag verzonden

Scandinavië vormt een goede voedingsbodem voor ijzersterke misdaadromans. De één na de andere ijzingwekkende thriller gaat over de toonbank van boekenhandels wereldwijd. Zo ook voor de boeken van de Camilla Grebe serie. Haar Moskou Noir trilogie werd zowel door fervente misdaadlezers als door critici warm ontvangen. Snap waar haar fans zo lyrisch over zijn en lees haar Moskou Noir trilogie. Je zult niet blijven zitten met een gevoel van spijt. Wel met nachtmerries. Durf jij het aan?

Die nachtmerries kunnen twee kanten op gaan. Of je wordt zo erg meegesleept met de Camilla Grebe Moskou Noir serie dat je het verhaal ook ’s nachts niet kan loslaten. Schaf het eerste deel aan van de Moskou Noir serie of koop Moskou Noir deel 2 of 3 aan. De twee vervolgen van het boek dat de wereld op je kop zette.

Succesvol schrijversduo van Moskou Noir trilogie

De Moskou Noir trilogie is ontsproten uit het brein van Camilla Grebe en Paul Leander – Engström: het tweede schrijversduo waar Camilla Grebe onderdeel van uitmaakt. Vóór de boeken van de Moskou Noir trilogie, schreef ze met haar zus een succesvolle reeks rond de psychotherapeute Siri Bergman, bestaande uit 5 delen. Voor deze boeken kreeg het duo de Zweedse literatuurprijs Bästa Svenska Kriminalroman. Ook de Moskou Noir trilogie kreeg vele lovende woorden. Er werd zelfs een serie op gebaseerd waarvan het eerste seizoen met 8 afleveringen van 45 minuten enkel om het eerste boek draait.

Diverse boeken in Moskou Noir trilogie

Wij zouden Boekenkraam niet zijn als we meer om films dan om boeken hadden gegeven. Ook wij verslonden de boeken uit de Moskou Noir trilogie. De Moskou Noir reeks bestaat uit de volgende delen:

Camilla Grebe serie als alternatief op lange reeksen

Houd je van misdaadromans, maar wil je je niet te lang aan een flinke reeks binden? Lees dan de Camilla Grebe serie. De Moskou Noir trilogie is een fijne vervanging voor een langlopende serie. Lees je Moskou Noir deel 1, dan volgt Moskou Noir deel 2 in rap tempo. Daar stop je natuurlijk niet. Met Moskou Noir deel 3 heb jij je verhaal compleet.

En wát voor verhaal. Paul Leander Engström en Camilla Grebe belichten in hun Moskou Noir trilogie de handel en zwendel in Moskou. Het gaat over een koude stad waar corruptie nog steeds aan de orde van de dag is, en niet altijd met de beste bedoelingen.

Breid de stapel boeken uit, zo ontvang je nog meer korting. Bekijk eens een boek roman of de thriller boeken.

Voordelen bij je bestelling van de Camilla Grebe Moskou Noir serie

Bij ons bepaal jij je korting. Want, hoe meer boeken je aanschaft, hoe hoger de korting uitvalt. Goedkope boeken tot 80% stapelkorting is bij ons heel gewoon. Voor kleine prijsjes bestel je extra boeken bij. En waarom ook niet? Bij ons profiteer je namelijk van verschillende acties bij een bestelling. Denk aan 3 boeken voor €10,- en 2+1 gratis.

Fan van boekenreeksen? Bekijk dan zeker de volgende series:

Best Verkocht

top 100
1
Nieuwprijs
€ 10,00
Onze prijs
€ 3,99
Bekijk product
Manuela Inusa
De theewinkel vol geluk
2
Nieuwprijs
€ 14,99
Onze prijs
€ 5,99
Bekijk product
Morss, Alex
Grappige billen & gekke bekken
3
Nieuwprijs
€ 13,99
Onze prijs
€ 5,99
Bekijk product
Walden, Libby
Dit is uil
4
Nieuwprijs
€ 10,00
Onze prijs
€ 5,99
Bekijk product
Ware, Ruth
In een donker, donker bos (premium pocket)
5
Nieuwprijs
€ 24,99
Onze prijs
€ 14,99
Bekijk product
Lucinda Riley
De zevende zus - Deel 7
6
Nieuwprijs
€ 25,95
Onze prijs
€ 14,99
Bekijk product
Yarros, Rebecca
Fourth wing
7
Nieuwprijs
€ 24,99
Onze prijs
€ 9,99
Bekijk product
King, Stephen
Fairy tale (NL)
8
Nieuwprijs
€ 19,99
Onze prijs
€ 9,99
Bekijk product
Teun Toebes
VerpleegThuis
9
Nieuwprijs
€ 29,99
Onze prijs
€ 12,99
Bekijk product
John Hart / Brazil, Mark / Burbank, Jon / Jef
Capitool - Japan
10
Nieuwprijs
€ 26,99
Onze prijs
€ 9,99
Bekijk product
Yotam Ottolenghi
Ottolenghi Test Kitchen - Shelf Love