Amos Decker serie: vóór 14:00 uur besteld = dezelfde dag nog verzonden!

David Baldacci, de auteur van verschillende series, behoeft eigenlijk geen introductie meer. De getalenteerde Amerikaanse schrijver schreef met zijn Amos Decker serie wellicht wel één van de meest onconventionele boeken in zijn schrijfcarrière. In de serie Amos Decker neemt de auteur je mee in het leven van voormalig footballspeler Amos Decker, nu privé detective met een ijzersterk geheugen. Bijt je vast in Amos Decker boeken en geniet van stapelvoordeel tot 80%.

Binnen de Amos Decker serie vindt je zes boeken die je bij de eerste bladzijde bij de lurven pakken en je meeslepen naar een wereld vol misdaad en onrecht. Maak de reeks Amos Decker boeken compleet en vind hier het missende exemplaar voor een wel heel kleine prijs!

Amos Decker volgorde

Schaf vandaag nog Amos Decker boeken aan van David Baldacci om je Amos Decker serie compleet te maken. De beste series lees je in de ideale wereld gewoon in volgorde. Bekijk welke onderdelen van de reeks je mist en zet je tanden in het ontbrekende boek met Baldacci David favoriete hoofdpersoon Amos Decker.

  1. De geheugenman
  2. De laatste mijl
  3. Het motief
  4. Doodskleur
  5. Verlossing
  6. Ondergronds

Kun je geen genoegen krijgen van thriller boeken? Bekijk ook onze andere boeken en andere David Baldacci series. Altijd lagere prijzen dan in de reguliere boekwinkel.

Over de hoofdpersoon Amos Decker

De Amos Decker boeken spelen rondom het leven van de gelijknamige hoofdpersoon. Door een flinke dreun op zijn hoofd eindigt zijn sportcarrière voordat deze goed en wel van de grond kwam. Na de blessure heeft de politierechercheur een perfect fotografisch geheugen. Sterker nog: hij herinnert zich wat hij bewust én onbewust heeft meegemaakt. Inclusief de meest pijnlijke dingen – de dood van zijn gezin – waarvoor hij alles over zou hebben om te vergeten. Dat lukt niet. Zelfs de meest luttele informatie blijft hangen.

Voordelen aanschaf Amos Decker serie

Hoewel zijn ‘beperking’ een zware belasting is voor Amos Decker persoonlijk komt het goed van pas als speciaal agent van de FBI. Amos Decker heeft door zijn excentrieke geheugen een voordeel bij het oplossen van misdaden. Dit wordt al duidelijk in het eerste boek. In de volgende boeken in de Amos Decker serie speelt in elk boek een nieuwe misdaad en de daarbij behorende grote puzzel de hoofdrol. Bekijk ons aanbod Amos Decker boeken en schaf een page turner aan van jewelste. Dan geniet je van voordelen als:

  • Gratis verzending bij minimale bestelling van €30,-
  • 2+1 gratis
  • 3 boeken voor €10,-
  • Hoe meer boeken, hoe meer korting (oplopend tot 80%)

Een goedkoop boek op schoot, dat maakt lezen nóg leuker. Bekijk als fan van boekenreeksen ook een de Gone serie en kijk ook eens naar dit genre: roman.

Best Verkocht

Overzicht
1
Nieuwprijs
€ 24,99
Onze prijs
€ 11,99
Bekijk product
King, Stephen
Fairy tale (NL)
2
Nieuwprijs
€ 21,99
Onze prijs
€ 5,99
Bekijk product
Lucinda Riley
De zilverboom
3
Nieuwprijs
€ 19,99
Onze prijs
€ 9,99
Bekijk product
James Norbury
Grote Panda & Kleine Draak
4
Nieuwprijs
€ 15,99
Onze prijs
€ 2,99
Bekijk product
Suzanne Vermeer
Midwinter
5
Nieuwprijs
€ 12,50
Onze prijs
€ 1,99
Bekijk product
Walter Tevis
The Queen's Gambit (fti)
6
Nieuwprijs
€ 13,99
Onze prijs
€ 1,99
Bekijk product
Roald Dahl
The witches
7
Nieuwprijs
€ 21,99
Onze prijs
€ 3,99
Bekijk product
Karin Slaughter
Verzwegen
8
Nieuwprijs
€ 24,99
Onze prijs
€ 9,99
Bekijk product
Yotam Ottolenghi
Ottolenghi Test Kitchen - Shelf Love
9
Nieuwprijs
€ 22,52
Onze prijs
€ 4,99
Bekijk product
Paula Hawkins
Een langzaam smeulend vuur
10
Nieuwprijs
€ 20,99
Onze prijs
€ 6,99
Bekijk product
Suzanne Collins
De ballade van slangen en zangvogels