Vespasianus reeks: Gratis verzending vanaf €30,-

Houd je van Romeinse veldslagen, achterklap en politieke intriges? Dan is de Vespasianus reeks, waar de Zwitserse schrijver keizer Titus Flavius Vespasianus op de voorgrond zet, een reeks voor jou. Bestel je boeken met grote kortingen!

Robert Fabbri weet met zijn Vespasianus reeks de wreedheid van het Romeinse Rijk te vatten in slechts 9 delen. Dat alleen al vinden wij een prestatie van formaat. Op indrukwekkende wijze worden de spannende verhalen tot in de details gecombineerd met zijn historische kennis. Bijzonder aan de boeken is dat we de hoofdpersonage volgen vanaf het moment dat hij geboren wordt tot aan het moment dat hij keizer wordt. Tussen deze periodes lees je over de doortrapte grootheidswaanzin van paranoïde en wrede heerser Nero die iedereen naar zijn pijpen laat dansen, of anders…Over verschrikkelijke burgeroorlogen. Over slavernij.

Alle titels binnen de Vespasianus serie

Houd je van romeinse fictie en ben je benieuwd naar de schrijfstijl in de boeken uit de Vespasianus serie? Lees dan de volgende negen titels binnen de thrillerreeks:

De kracht van de Vespasianus serie

Waar sommige schrijvers hun kracht na het zoveelste deel binnen een serie verliezen, doet Robert Fabbri er zelfs een schepje bovenop. Elk boek binnen de Vespasianus serie is net zo meeslepend als de vorige en vaak zelfs nóg beter. Logisch dat het boek over keizer Titus Flavius Vespasianus en zijn familieleden niet weg kan leggen. Lees over hun ontberingen en strijd in tijden waar gruwelen als burgeroorlogen elk moment konden beginnen. Een waarschuwing voor het lezen van de Vespasianus reeks is wel op zijn plaats. De schrijver maakt de realiteit in zijn boeken vaak nóg kruidiger door zijn eigen fantasie de vrije loop te laten. Dialogen zijn nóg banaler en gruwelheden zijn nóg gruwelijker. En wat dacht je van die seksuele obsceniteiten in de boeken? Eén ding staat vast: je moet wel een maag van ijzer hebben om de boeken zonder gevoel van walging door te komen. Kan je dit? Dan heb je een paar parels in handen.

Voordelen bij je bestelling

Bij jouw bestelling van meerdere boeken binnen de Vespasianus serie ontvang je hoge kortingen tot 80%. Stapel je de boeken, dan loopt de korting alleen maar verder op. Naast deze fijne korting, geniet je bij een bestelling ook van voordelen als:

  • 3 boeken voor €10,-
  • 2+1 boeken gratis
  • Op een werkdag voor 14:00 uur besteld = morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf  €30,-

Na de Vespasianus serie toe aan een nieuwe boekenreeks? Duik in de Thomas Lynley serie of de Camilla Grebe serie

Best Verkocht

Overzicht
1
Nieuwprijs
€ 24,99
Onze prijs
€ 11,99
Bekijk product
King, Stephen
Fairy tale (NL)
2
Nieuwprijs
€ 21,99
Onze prijs
€ 5,99
Bekijk product
Lucinda Riley
De zilverboom
3
Nieuwprijs
€ 15,99
Onze prijs
€ 2,99
Bekijk product
Suzanne Vermeer
Midwinter
4
Nieuwprijs
€ 19,99
Onze prijs
€ 9,99
Bekijk product
James Norbury
Grote Panda & Kleine Draak
5
Nieuwprijs
€ 12,50
Onze prijs
€ 1,99
Bekijk product
Walter Tevis
The Queen's Gambit (fti)
6
Nieuwprijs
€ 13,99
Onze prijs
€ 1,99
Bekijk product
Roald Dahl
The witches
7
Nieuwprijs
€ 21,99
Onze prijs
€ 3,99
Bekijk product
Karin Slaughter
Verzwegen
8
Nieuwprijs
€ 24,99
Onze prijs
€ 9,99
Bekijk product
Yotam Ottolenghi
Ottolenghi Test Kitchen - Shelf Love
9
Nieuwprijs
€ 20,99
Onze prijs
€ 6,99
Bekijk product
Suzanne Collins
De ballade van slangen en zangvogels
10
Nieuwprijs
€ 22,52
Onze prijs
€ 4,99
Bekijk product
Paula Hawkins
Een langzaam smeulend vuur