Camilla Grebe serie: Gratis verzending bij bestelling v/a € 30,-

Heb jij de misdaadromans uit een Camilla Grebe serie al op de koffietafel liggen? Sla je slag en vul je collectie aan met spannende boeken. Geschreven door niemand minder dan miss of crime Camilla Grebe. De Zweedse schrijfster maakt nog altijd furore met de boeken die ontstonden uit samenwerkingen met haar zus, Åsa Träff, en met collega-schrijver Paul Leander-Engstrom. Maar ook als solo schrijver timmert ze een eind aan de weg. Bekijk de boeken binnen Camilla Grebe series hier en tik er een paar op de kop voor kleine prijsjes.

Voordelen bij de aanschaf van Camille Grebe series

Had je het over kleine prijsjes? Ja zeker. Want, jij bepaalt welke prijs je betaalt. Dat zit zo: hoe meer boeken je stapelt, hoe meer de korting oploopt. Zo kan het voorkomen dat je tegen 80% voordeel stuit. Wie wil dat nu niet? Nu zou je denken dat de lage prijs wel een heel goede reden is om een Camilla Grebe serie in huis te halen. Dit betwisten we niet. Maar naast die fijne prijsjes hebben we ook iets anders moois in de aanbieding: regelrechte kaskrakers van hoge kwaliteit. Dat zijn de boeken binnen een Camilla Grebe serie ten voeten uit.

Camilla Grebe serie: Siri Bergman

Neem nu de Siri Bergman serie. In deze serie worden de beste elementen uit het misdaadgenre gecombineerd met een realistisch psychologisch inzicht. Deze Camilla Grebe serie ontstond door een samenwerking van twee zussen. Een meesterlijke zet. Want voor hun werk ontvingen ze de Zweedse literatuurprijs, Bästa Svenska Kriminalroman. Niet alleen de pers strooide met lovende kritieken ook kon het succes duo rekenen op warme woorden vanuit lezers. In deze Camilla Grebe serie verschenen de volgende boeken:

 1. Vredig
 2. Bitterder dan de dood
 3. Voor je stierf
 4. Mannen utan hjärta (niet vertaald in het Nederlands)
 5. Eld och djupa vatten (niet vertaald in het Nederlands)

Camilla Grebe serie: Moskou Noir

Die warme woorden vanuit de pers en lezers smaakten naar meer. En we kregen meer. De Camilla Grebe serie in samenwerking met Paul Leander-Engstrom kreeg mooi vorm in de Moskou Noir reeks – ijzersterk en met huiveringwekkende scenes en dialogen. In deze reeks doet de investeringsbankier Tom Blixen een riskante deal. Eén die hem in de chaotische onderwereld van Moskou stort, met grootste gevolgen. In deze Camilla Grebe serie verschenen de volgende boeken:

 1. De poppenspeler
 2. De handelaar
 3. De Spion

Camilla Grebe serie: Peter Lindgren/Hanne Lagerlind

Wanneer boeken op lovende kritieken stuiten, kan een schrijver niets anders dan weer een nieuw boek uitbrengen. Hunkerend naar dezelfde prijzende woorden. Gelukkig hield de carrière van de Zweedse schrijver niet op. Ook solo schreef ze een paar knallers van misdaasromans. En nu ook weer; in een serie. De boeken van Camilla Grebe verschenen in deze volgorde:

 1. De minnares
 2. Dagboek van mijn verdwijning
 3. In slaap gevangen
 4. De schimmenjager
 5. Alla ljuger (niet vertaald in het Nederlands)

Best Verkocht

Overzicht
1
Nieuwprijs
€20,00
Onze prijs
€6,98
Bekijk product
Hendrik Groen
Opgewekt naar de eindstreep
2
Nieuwprijs
€25,00
Onze prijs
€14,99
Bekijk product
Rutger Bregman
De meeste mensen deugen
3
Nieuwprijs
€21,99
Onze prijs
€10,00
Bekijk product
Lucinda Riley
De zilverboom
4
Nieuwprijs
€25,99
Onze prijs
€7,98
Bekijk product
Lize Spit
Ik ben er niet
5
Nieuwprijs
€29,95
Onze prijs
€9,98
Bekijk product
Onbekend
Terry – Gewist trilogie voordeelpakket
6
Nieuwprijs
€12,99
Onze prijs
€5,98
Bekijk product
Ragnar Jónasson
Sneeuwblind
7
Nieuwprijs
€11,00
Onze prijs
€4,98
Bekijk product
Kristin Hannah
De wintertuin
8
Nieuwprijs
€24,99
Onze prijs
€14,99
Bekijk product
Lucinda Riley
De zevende zus
9
Nieuwprijs
€9,95
Onze prijs
€3,99
Bekijk product
Leerrijke puzzels
Mijn reuzedik leerrijk puzzelboek
10
Nieuwprijs
€20,00
Onze prijs
€9,98
Bekijk product
J.D. Barker
De kustmoorden