De zeven zussen serie: altijd hoge kortingen!

Meeslepend. Mysterieus. Onverwachtse wendingen. Zo staat de zeven zussen serie te boek. Niet voor niets zijn deze boeken keer op keer bestsellers. Liefde, verlies en het ontdekken van je identiteit staan centraal in deze 8-delige Zeven Zussen serie van Lucinda Riley.

Wil je de zeven zussen serie kopen, weet wel dat je meegetrokken wordt in het verhaal over de zeven zussen en Pa Salt. Een gevoel van heimwee bij het omslaan van de laatste pagina is dan ook onvermijdelijk.

Zo begint de serie over de zeven zussen

De zeven zussen serie gaat over – je raadt het al – zeven zussen die als baby geadopteerd zijn door de steenrijke Pa Salt. Pa Salt woont op een eiland in het Meer van Genève. Na zijn overlijden ontvangen de zeven zussen ieder een brief van hun adoptie-vader. In de brief staan enkele aanwijzingen naar hun land van herkomst en adoptieouders. De aanwijzingen zijn soms cryptisch, meestal mysterieus. Daarmee wordt direct de toon gezet voor de hele zeven zussen serie. Weten zij hun geschiedenis te achterhalen?

Bij Boekenkraam zijn de boeken altijd goedkoper dan bij de boekhandel. Dit komt omdat onze boeken teruggestuurd zijn naar de uitgever. Vaak vanwege een lichte beschadiging, zoals een scheurtje of een knik. Ook de boeken van de zeven zussen serie kun je kopen met fikse korting. Oplopend tot wel 80%!

De volgorde van de zeven zussen serie

Ben je al bekend met de Lucinda Riley boeken, dan weet deze schrijfster als geen ander mensen kon boeien. De zeven zussen serie is het een mooi schoolvoorbeeld van. Het verhaal van de zeven zussen lijkt in Zwitserland te beginnen, maar niet snel daarna ontdek je als lezen dat ieder personage een verhaal heeft.

In ieder deel van de zeven zussen serie gaat een zus op zoek naar haar verleden. Beter gezegd: naar haar oorsprong. Het eerste deel van de serie boeken 7 zussen begint – na een korte ontmoeting met de andere zussen – direct bij de zoektocht van Maia. Lucinda Riley heeft voor de zeven zussen deze volgorde aangehouden:

 1. De Zeven Zussen – Maia
 2. Storm – Ally
 3. Schaduw – Star
 4. Parel – CeCe
 5. Maan – Tiggy
 6. Zon – Electra
 7. De Zevende Zus – de mysterieuze zevende zus
 8. Atlas – Het verhaal van Pa Salt

Het achtste deel van de zeven zussen serie is nog onderweg. Lucinday Riley is kort voor haar dood – 11 juni 2021 – nog begonnen aan het laatste deel van de serie de zeven zussen. Ondanks haar overlijden, is er besloten dat haar zoon Harry het boek af zal schrijven. Het laatste deel zal in het voorjaar van 2023 verschijnen.

De zeven zussen serie kopen

Kun je niet wachten met het kopen van één of meerdere boeken van de zeven zussen? Bij Boekenkraam kun je de zeven zussen serie kopen voor een prikkie. Hoge kortingen die je nergens anders tegenkomt. Profiteer en droom weg in de wereld van de zeven zussen serie.

Profiteer nu van al onze voordelen:

 • Stapelkortingen tot wel 80%
 • Vóór 14:00 besteld, volgende werkdag in huis
 • Gratis verzending vanaf €30,-
 • Breed assortiment aan goedkope boeken

Wil je nog meer romans bestellen? Of juist spannende thriller boeken? Duik in ons assortiment en vind stapels met meeslepende boeken. En ook voor andere boekenseries kijk je in ons assortiment, zoals de de Zeven Zussen tweedehands en een amber roman

Best Verkocht

top 100
1
Nieuwprijs
€ 22,99
Onze prijs
€ 9,99
Bekijk product
Olde Heuvelt, Thomas
November
2
Nieuwprijs
€ 34,99
Onze prijs
€ 19,99
Bekijk product
Haratischwili, Nino
Het schaarse licht
3
Nieuwprijs
€ 24,99
Onze prijs
€ 12,99
Bekijk product
Van Dorsten, Israel
Wij waren, ik ben
4
Nieuwprijs
€ 24,99
Onze prijs
€ 14,99
Bekijk product
Lucinda Riley
De geheimen van de kostschool
5
Nieuwprijs
€ 19,99
Onze prijs
€ 9,99
Bekijk product
James Norbury
Grote Panda & Kleine Draak
6
Nieuwprijs
€ 24,99
Onze prijs
€ 11,99
Bekijk product
Lucinda Riley
De zevende zus - Deel 7
7
Nieuwprijs
€ 12,99
Onze prijs
€ 7,99
Bekijk product
Lucinda Riley
De zeven zussen - luxe editie
8
Nieuwprijs
€ 17,50
Onze prijs
€ 9,99
Bekijk product
Hoover, Colleen
It starts with us
9
Nieuwprijs
€ 22,95
Onze prijs
€ 9,99
Bekijk product
Leandro Zoppe
Capitool - Kroatie
10
Nieuwprijs
€ 20,00
Onze prijs
€ 13,99
Bekijk product
Norbury, James
De reis van Grote Panda & Kleine Draak