De zeven zussen tweedehands: nu ramsj boeken

Hoe vaak liet de vaste boekenprijzen je niet tegenhouden om dat ene gewilde boek aan te schaffen? Waarschijnlijk is het je meer dan eens overkomen. Bekijk in plaats van dure boekenhandels binnen te lopen eens online naar boeken voor bodemprijzen. Denk aan de zeven zussen tweedehands ramsjboeken van Lucinda Riley. Duur is de winkel, goedkoop bij ons!

Volgorde tweedehands Zeven Zussen reeks

Ben je een groot fan van boekenreeksen, sla dan de indrukwekkende tweedehands Zeven Zussen serie zeker niet over. Het is een intrigerende reeks waarbij je je niet kan voorstellen dat het ene boek nog beter is dan het vorige boek. Maar, spoiler alert: dat is echt zo. In elk boek lees je het verhaal van één van de zeven zussen en hun zoektocht naar hun wortels, nadat ze een mysterieuze brief ontvingen van hun wijlen vader, Pa Salt. Tijdens deze zoektochten lijkt het net alsof je naar een film kijkt, zó treffend en beeldend weet de auteur over plaatsen en personages te schrijven. Ervaar het zelf en lees alle delen uit de tweedehands Zeven Zussen reeks

 1. De Zeven Zussen – Maia
 2. Storm – Ally
 3. Schaduw – Star
 4. Parel – CeCe
 5. Maan – Tiggy
 6. Zon – Electra
 7. De Zevende Zus - de mysterieuze zevende zus
 8. Atlas – Het verhaal van Pa Salt (komt uit in 2023)

Ben je helemaal fan van de Lucinda Riley boeken, maar kun je andere goedkope boeken ook waarderen? Kijk dan ook eens naar een ander boek roman of naar thriller boeken! En ook andere boekenreeksen vind je in ons aanbod. Bekijk onze amber romans en de Alyson Noel Soul Seekers series

Profiteer van voordelen bij de aanschaf van ramsj Zeven Zussen serie tweedehands

Bij ons profiteer je nu van wel heel hoge kortingen. Bij de aanschaf van ons alternatief op boeken uit de tweedehands Zeven Zussen reeks kan je de prijs zomaar 80% naar beneden halen. Hoe meer boeken je aanschaft, hoe meer de korting oploopt. Soms dus tot wel 80%.

We horen je denken: hoe kunnen de boeken zo goedkoop zijn? Dat heeft alles te maken met de vasten boekenprijs die de uitgever na een jaar van titels afhaalt. Vanaf dat moment mogen handelaren zelf prijzen bepalen. Omdat onze lijnen kort zijn, kunnen we de prijs zelfs nog een stukje naar beneden halen. En dat voor splinternieuwe boeken die nog nooit verhandeld zijn geweest. Toch kan het zijn dat je op ons alternatief op de tweedehands Zeven Zussen serie een krasje treft. Maar als liefhebber van een goed boek weet je dat dit niets afdoet aan de kwaliteit van het verhaal. Bij de aanschaf van de Zeven Zussen serie tweedehands, profiteer je van de volgende voordelen:

 • 2+1 gratis
 • Voor 14:00 uur besteld = morgen in huis
 • 3 boeken voor €10,-
 • Bij een minimale bestelling van €30,- gratis verzending
 • 15.000 unieke titels

Het laatste deel van de tweedehands ramsj Zeven Zussen reeks

De boeken van de romanschrijver domineerden jarenlang de bestsellerlijsten. Niet vreemd dat fans enorm geschrokken waren van het plots overlijden van de schrijfster. Wat zou er namelijk gebeuren met het 8ste deel? Wij kunnen opgelucht zeggen dat het laatste deel – geschreven door haar zoon, Harry Whittaker, uitkomt in 2023.

Best Verkocht

Overzicht
1
Nieuwprijs
€ 24,99
Onze prijs
€ 14,99
Bekijk product
King, Stephen
Fairy tale (NL)
2
Nieuwprijs
€ 21,99
Onze prijs
€ 11,99
Bekijk product
Lucinda Riley
De zilverboom
3
Nieuwprijs
€ 15,99
Onze prijs
€ 3,99
Bekijk product
Suzanne Vermeer
Midwinter
4
Nieuwprijs
€ 12,50
Onze prijs
€ 1,99
Bekijk product
Walter Tevis
The Queen's Gambit (fti)
5
Nieuwprijs
€ 21,99
Onze prijs
€ 3,99
Bekijk product
Karin Slaughter
Verzwegen
6
Nieuwprijs
€ 13,99
Onze prijs
€ 4,99
Bekijk product
Roald Dahl
The witches
7
Nieuwprijs
€ 24,99
Onze prijs
€ 14,99
Bekijk product
Yotam Ottolenghi
Ottolenghi Test Kitchen - Shelf Love
8
Nieuwprijs
€ 20,99
Onze prijs
€ 6,99
Bekijk product
Suzanne Collins
De ballade van slangen en zangvogels
9
Nieuwprijs
€ 22,52
Onze prijs
€ 7,99
Bekijk product
Paula Hawkins
Een langzaam smeulend vuur
10
Nieuwprijs
€ 12,99
Onze prijs
€ 7,99
Bekijk product
Lucinda Riley
De zeven zussen - luxe editie