Alyson Noël Soul Seekers serie: voor 14:00 uur besteld = dezelfde werkdag verzonden

Volgende boek graag! Wanneer je in aanraking komt met Alyson Noël en haar Soul Seekers serie wil je niets liever dan direct opgaan in het volgende boek. Logisch. Door critici was al voorspeld dat de boeken uit de Soul Seekers boekenserie net zo’n succes zou worden als Alyson Noëls eerste serie: De onsterfelijken. Houd de website in de gaten voor het volgende deel van de fantasie reeks en profiteer van stapelkorting tot wel 80%.

Het verhaal van de Alyson Noël Soul Seekers serie

Houd je van de serie Twilight? Maak dan plaats voor een nieuwe serie in je boekenkast. Wanneer je de Soul Seekers boekenserie bestelt, zal één van de boeken snel op je nachtkastje komen te liggen. Hoe fijn is het om weer even een paar bladzijdes te lezen over dat op het oog doodgewone meisje Daire dat visioenen ontvangt en hiernaar gaat leven vlak voordat je gaat slapen. Dikke kans dat je zelfs niet aan slapen toekomt.

Alyson Noël kan je met haar Soul Seekers serie blijven voeden met onverwachte elementen en bijzondere details. We noemen de werking van dromenvangers en de symboliek van totemdieren bijvoorbeeld. Elementen die Daire – een meisje waarvan mensen denkt dat ze doordraait, maar in feite over een bijzondere gave beschikt waarmee ze toegang heeft tot de wereld tussen leven en dood – inzet om te leren van haar visioenen.

Boeken uit de boekenserie

De Soul Seekers boekenserie bestaat niet uit doorsnee boeken binnen het Young Adult genre. Anders dan veel roman voor jongeren geeft de zorgvuldig verzamelde achtergrondinformatie – de symboliek van totemdieren en de werking van dromenvangers – het boek meerwaarde. En dan hebben we het nog geeneens over de grimmige ondertoon van het verhaal. Noël schreef eerder de succesvolle reeks De onsterfelijken. Heb je deze reeks al gelezen? Dan is het nu tijd om jezelf te verliezen in de volgende titels binnen de Soul Seekers boekenserie:

Op zoek naar nog meer goedkope boeken naast de Alyson Noël Soul Seekers serie? Bekijk eens de nieuwe romans en nieuwe thrillers. En neem een kijkje in ons online assortiment voor andere boekenreeksen. Bij ons kun je de Zeven Zussen serie kopen of probeer een andere Alyson Noël serie.

Voordelen bij aanschaf van de Alyson Noël Soul Seekers serie

Bodemprijzen zei je? Absoluut. Sterker nog: jij bepaalt je eigen korting. Hoe meer boeken je aanschaft, hoe meer de korting oploopt. Dit kan zelfs oplopen tot 80%. Verras je zelf met de fijnste titels binnen het Young Adult genre. Het genre waar de Soul Seekers serie ook tot behoort. Of mix en match en combineer verschillende genres tegen een zeer gereduceerd tarief. Prettig is ook dat je met jouw bestelling kan mee profiteren van enkele fijne voordelen. Denk aan:

  • Betaal slecht €10,- voor 3 boeken
  • Bestel 2 boeken en ontvang er 1 gratis
  • Vanaf €35,-gratis verzending

Best Verkocht

top 100
1
Nieuwprijs
€ 22,99
Onze prijs
€ 9,99
Bekijk product
Noteboom, Lex
De man met duizend gezichten
2
Nieuwprijs
€ 6,99
Onze prijs
€ 3,99
Bekijk product
Marianne / Hoogstraaten, Theo Hoogstraaten
Een Middag Aan Zee
3
Nieuwprijs
€ 29,99
Onze prijs
€ 14,99
Bekijk product
Lucinda Riley
Atlas - Deel 8
4
Nieuwprijs
€ 17,99
Onze prijs
€ 7,99
Bekijk product
Nicola May
Cockleberry Bay 1 - Het winkeltje in Cockleberry Bay
5
Nieuwprijs
€ 24,99
Onze prijs
€ 12,99
Bekijk product
Rutger Bregman
De meeste mensen deugen
6
Nieuwprijs
€ 17,50
Onze prijs
€ 7,99
Bekijk product
Suzanne Vermeer
Strandfeest
7
Nieuwprijs
€ 16,99
Onze prijs
€ 5,99
Bekijk product
Khan, Zainab
Mini Kawaii doodles tekenen
8
Nieuwprijs
€ 20,99
Onze prijs
€ 6,99
Bekijk product
David Borman
Aanpakken voor aanstaande vaders
9
Nieuwprijs
€ 15,00
Onze prijs
€ 7,99
Bekijk product
May, Nicola
Cockleberry Bay 3 - Een nieuwe kans in Cockleberry Bay
10
Nieuwprijs
€ 16,99
Onze prijs
€ 7,99
Bekijk product
May, Nicola
Cockleberry Bay 2 - Ik zie je in Cockleberry Bay