Soul Seekers serie: bestel voor 14:00 uur, dan heb je je bestelling morgen in huis

Volgende boek graag! Wanneer je in aanraking komt met Alyson Noël en haar Soul Seekers serie wil je niets liever dan direct opgaan in het volgende boek. Logisch. Door critici was al voorspeld dat de boeken uit de Soul Seekers book series net zo’n succes zou worden als Alyson Noëls eerste serie: De onsterfelijken. Houd de website in de gaten voor het volgende deel van de fantasy reeks en profiteer van bodemprijzen.

Voordelen bij aanschaf van de Alyson Noël Soul Seekers serie

Bodemprijzen zei je? Absoluut. Sterker nog: jij bepaalt je eigen korting. Hoe meer boeken je aanschaft, hoe meer de korting oploopt. Dit kan zelfs oplopen tot 80%. Verras je zelf met de fijnste titels binnen het Young Adult genre. Het genre waar de Soul Seekers serie ook tot behoort. Of mix en match en combineer verschillende genres tegen een zeer gereduceerd tarief. Prettig is ook dat je met jouw bestelling kan mee profiteren van enkele fijne voordelen. Denk aan:

  • Betaal slecht €10,- voor 3 boeken
  • Bestel 2 boeken en ontvang er 1 gratis
  • Vanaf €30,-gratis verzending

Het verhaal van de Soul Seekers serie

Houd je van de serie Twilight? Maak dan plaats voor een nieuwe serie in je boekenkast. Wanneer je de Soul Seekers book series bestelt, zal één van de boeken snel op je nachtkastje komen te liggen. Hoe fijn is het om weer even een paar bladzijdes te lezen over dat op het oog doodgewone meisje Daire dat visioenen ontvangt en hiernaar gaat leven vlak voordat je gaat slapen. Dikke kans dat je zelfs niet aan slapen toekomt. Alyson Noël kan je met haar Soul Seekers serie blijven voeden met onverwachte elementen en bijzondere details. We noemen de werking van dromenvangers en de symboliek van totemdieren bijvoorbeeld. Elementen die Daire – een meisje waarvan mensen denkt dat ze doordraait, maar in feite over een bijzondere gave beschikt waarmee ze toegang heeft tot de wereld tussen leven en dood – inzet om te leren van haar visioenen.

Boeken uit de Soul Seekers book series

De Soul Seekers book series bestaan niet uit doorsnee boeken binnen het Young Adult genre. Anders dan veel roman voor jongeren geeft de zorgvuldig verzamelde achtergrondinformatie – de symboliek van totemdieren en de werking van dromenvangers – het boek meerwaarde. En dan hebben we het nog geeneens over de grimmige ondertoon van het verhaal. Noël schreef eerder de succesvolle reeks De onsterfelijken. Heb je deze al gelezen? Dan is het nu tijd om jezelf te verliezen in de volgende titels binnen de Soul Seekers book series:

  1. Bestemming
  2. Echo
  3. Mystiek
  4. Horizon

Op zoek naar nog meer goedkope boeken? Bekijk eens de nieuwe romans en nieuwe thrillers. En neem een kijkje in ons online assortiment voor andere boekenreeksen. Bij ons kun je de Zeven Zussen serie kopen of probeer een Alyson Noël serie

Best Verkocht

Overzicht
1
Nieuwprijs
€ 24,99
Onze prijs
€ 14,99
Bekijk product
King, Stephen
Fairy tale (NL)
2
Nieuwprijs
€ 21,99
Onze prijs
€ 11,99
Bekijk product
Lucinda Riley
De zilverboom
3
Nieuwprijs
€ 15,99
Onze prijs
€ 3,99
Bekijk product
Suzanne Vermeer
Midwinter
4
Nieuwprijs
€ 12,50
Onze prijs
€ 1,99
Bekijk product
Walter Tevis
The Queen's Gambit (fti)
5
Nieuwprijs
€ 21,99
Onze prijs
€ 3,99
Bekijk product
Karin Slaughter
Verzwegen
6
Nieuwprijs
€ 13,99
Onze prijs
€ 4,99
Bekijk product
Roald Dahl
The witches
7
Nieuwprijs
€ 24,99
Onze prijs
€ 14,99
Bekijk product
Yotam Ottolenghi
Ottolenghi Test Kitchen - Shelf Love
8
Nieuwprijs
€ 20,99
Onze prijs
€ 6,99
Bekijk product
Suzanne Collins
De ballade van slangen en zangvogels
9
Nieuwprijs
€ 22,52
Onze prijs
€ 7,99
Bekijk product
Paula Hawkins
Een langzaam smeulend vuur
10
Nieuwprijs
€ 12,99
Onze prijs
€ 7,99
Bekijk product
Lucinda Riley
De zeven zussen - luxe editie