Millennium serie: maak je serie compleet met stapelvoordeel tot 80%

In één klap een glorieus debuut met drie ijzersterke titels. Dat is wat Stieg Larsson postuum overkwam toen zijn millennium trilogie serie de wereld veroverde. Wanneer je gek bent op Scandinavische misdaadromans, is de Millennium serie een absolute aanrader. Lees alles over de Millennium serie boeken en maak gebruik van fijne stapelacties. Hoe meer boeken je bestelt, hoe hoger de korting.

Boeken in de Stieg Larsson millennium trilogie

De personages Mikael Blomkvist en Lisbeth Salander in de succesvolle millennium trilogie serie zijn ontsproten uit het knappe brein van Stieg Larsson. Een ongekende journalist en meesterschrijver die zijn eigen werk nooit uitgegeven heeft zien worden. Gelukkig kunnen wij nog steeds genieten van de Stieg Larsson millennium trilogie. Bekijk ons assortiment om te zien of jij je millennium serie compleet kunt maken. Stieg Larsson schreef de volgende boeken in de millennium trilogie serie:

De millennium serie David Lagercrantz

Na het overlijden van Stieg Larsson wilden fans uiteraard meer weten over de knappe gelaagde personages in de succesvolle millennium reeks. De 200 pagina’s voor de vierde titel laten al klaar en even leek het erop dat fans van Larsson nooit zouden weten hoe het leven van de hoofdpersonen zich zouden ontwikkelen. Gelukkig was daar David Lagercrantz die een tweede trilogie schreef rondom de pragmatische Mikael Blomkvist – journalist bij het maandblad Millennium - en de introverte, psychopathische partner en hacker extraordinaire Lisbeth Salander. De millennium serie boeken kregen de volgende titels:

De Millennium serie van wijlen Stieg Larsson en van David Lagercrantz is ongekend populair. Niet voor niets dat de boeken uit de millennium reeks werden omgegoten tot een minstens zo succesvolle televisieserie. Merchandise en zelfs een Millennium Tour – een tour waarin je voor even in de turbulente gebeurtenissen in het leven van Mikael Blomkvist en Lisbeth Salander waant – volgde. Koop in plaats van een ticket voor Zweden een boek van de millennium serie. Stukken goedkoper en nét zo leuk. Want, als er één ding is waar beide auteurs in slaagden, is dat verhalen optekenen die op de huid geschreven zijn. Lees je er één, dan wil je ze allemaal. En dat kan. Lees de millennium serie boeken. Wij garanderen je een meeslepend verhaal waardoor slapen voortaan van ondergeschikt belang zal zijn.

Voordelen bij aanschaf millennium serie boeken

Profiteer van fijne kortingen en ijzersterke verhalen in de Stieg Larsson millennium trilogie en de David Lagercrantz millennium serie. Spijt van de aanschaf van deze boeken zul je niet hebben. Zeker niet wanneer je bedenkt dat je deze millennium serie voor een wel heel kleine prijs kan aanschaffen. Bij aanschaf van millennium serie boeken profiteer je van:

  • 2 +1 gratis
  • 3 boeken voor €10,-
  • Gratis verzending bij minimale bestelling van €30,-

Wil je nog meer boeken lezen? Romans boeken en thriller boeken zijn altijd een goede keus. Op zoek naar een andere boekenserie? Probeer de Vespasianus serie en de Camilla Grebe serie. Neem een kijkje en profiteer: hoe hoger de stapel, hoe hoger de korting!

Best Verkocht

Overzicht
1
Nieuwprijs
€ 24,99
Onze prijs
€ 11,99
Bekijk product
King, Stephen
Fairy tale (NL)
2
Nieuwprijs
€ 21,99
Onze prijs
€ 5,99
Bekijk product
Lucinda Riley
De zilverboom
3
Nieuwprijs
€ 19,99
Onze prijs
€ 9,99
Bekijk product
James Norbury
Grote Panda & Kleine Draak
4
Nieuwprijs
€ 15,99
Onze prijs
€ 2,99
Bekijk product
Suzanne Vermeer
Midwinter
5
Nieuwprijs
€ 12,50
Onze prijs
€ 1,99
Bekijk product
Walter Tevis
The Queen's Gambit (fti)
6
Nieuwprijs
€ 13,99
Onze prijs
€ 1,99
Bekijk product
Roald Dahl
The witches
7
Nieuwprijs
€ 21,99
Onze prijs
€ 3,99
Bekijk product
Karin Slaughter
Verzwegen
8
Nieuwprijs
€ 24,99
Onze prijs
€ 9,99
Bekijk product
Yotam Ottolenghi
Ottolenghi Test Kitchen - Shelf Love
9
Nieuwprijs
€ 22,52
Onze prijs
€ 4,99
Bekijk product
Paula Hawkins
Een langzaam smeulend vuur
10
Nieuwprijs
€ 20,99
Onze prijs
€ 6,99
Bekijk product
Suzanne Collins
De ballade van slangen en zangvogels