Hoe speel je piano?

Uitgeverij: UNIEBOEK | HET SPECTRUM
Uitvoering: Gebonden
Taal: Nederlands
Aantal Pagina's: 64
Afmetingen: 140x200x20
Verschijningsdatum: Februari 2018
EAN: 9789000360062
(Tijdelijk) uitverkocht

Omschrijving

Soms is het genoeg dat iemand je laat zien dat het kan.

In Hoe speel je piano? neemt beroemd James Rhodes je mee op muzikaal avontuur en brengt hij langzaamaan het verlangen om Bach te spelen bij je naar boven. Zelfs als je nog nooit een piano hebt aangeraakt!

Het enige wat je nodig hebt, is twee handen. Een eenvoudig elektrisch keyboard of een Steinway vleugel, dat maakt niet uit. Vijfenveertig minuten per dat, zes weken lang. En je moet een stuk van Bach willen leren spelen.

Laat de boel de boel en neem plaats achter de toetsen. Laat je leiden door de beroemde concertpianist en bestsellerauteur James Rhodes. Zelfs als je totaal geen verstand van muziek hebt. En zelf als je nog nooit een piano hebt aangeraakt.

Ga ervoor en speel.

James Rhodes is een beroemde concertpianist en bestsellerauteur. Hij raakte op jonge leeftijd bevangen door de piano en is nu inmiddels een bekend schrijver en radio- en tv-presentator. Zijn memoires Instrumental waren een internationale bestseller.

Heb je altijd al willen leren hoe je piano speelt? Of hoe je een vliegtuig kunt laten landen? Maar had je er nooit de tijd voor? Nu is er geen excuus meer, want met de serie Little ways to live a big life kan ook jij de meest ingewikkelde dingen eenvoudig leren. Experts van internationale faam maken hun expertise toegankelijk en leren je op een laagdrempelige en luchtige manier nieuwe vaardigheden. Ook verkrijgbaar in de Litte ways to live a big life-serie:• Hoe land je een vliegtuig? Hoe begrijp je E=mc2?