Alle basics over chocolade
| Uitgeverij: | Lannoo | 
|---|---|
| Uitvoering: | Gebonden | 
| Taal: | Nederlands | 
| Afmetingen: | 129x174x20 | 
| Verschijningsdatum: | April 2014 | 
| EAN: | 9789020973105 | 
Omschrijving
- Alle chocoladekennis van succesauteur Jean-Pierre Wybauw nu vergaard in deze compacte gids: over bereiding, soorten, houdbaarheid - Met tal van chocoladereceptjes om zelf aan de slag te gaan. - De foto's van Frank Croes brengen u het water in de mond.
 
                     
     
        
        
         
        
        
         
        
        
         
        
        
         
        
        
         
        
        
         
        
        
         
        
        
         
        
        
         
        
        
         
        
        
         
        
        
         
        
        
         
        
        
         
        
        
         
        
        
         
        
        
         
        
        
         
        
        
         
        
        
         
        
        
         
        
        
         
        
        
         
        
        
         
        
        
        