Vertrouw op mij

Uitgeverij: Boekerij, De
Uitvoering: Paperback
Taal: Nederlands
Staat van het boek: Ramsj
Aantal Pagina's: 288
Afmetingen: 140x214x25
Verschijningsdatum: Oktober 2007
EAN: 9789022542248
(Tijdelijk) uitverkocht

Omschrijving

Ik moet jullie iets vertellen…’ zei Clattie rustig en ze staarden haar vol verwachting aan.

‘Eigenlijk had jullie vader dit moeten doen.’ Haar stem werd wat luider, bijna beschuldigend.

‘Al heel lang geleden. Ik heb er steeds op aangedrongen – en nu is het te laat...’

Als de drie volwassen kinderen van Jack en Clattie Palmer na de begrafenis van hun vader bij elkaar zitten in het ouderlijk huis, doet hun moeder een schokkende mededeling: Jack had een buitenechtelijke zoon,Titus, verwekt in het eerste jaar van hun huwelijk.

Aanvankelijk wil niemand iets met hem te maken hebben, maar dit verandert als Hugh, de jongste, hoort dat zijn halfbroer eigenaar is van een groot pand in een trendy wijk in Londen. Door samen te gaan werken met Titus zou hij zijn droom – een eigen restaurant – kunnen verwezenlijken.

Moeder, broers, zuster, partners en al hun kinderen raken bij het project betrokken. Titus en Hugh blijken echter heel verschillende opvattingen te hebben over het runnen van een bedrijf. Wantrouwen, jaloezie en koppigheid zorgen voor veel spanningen en verdriet. Uiteindelijk zijn het de vrouwen die een doorbraak forceren.

Vertrouw op mij schetst op ontroerende wijze hoe families met elkaar verkeren, hoe kinderen zich losmaken van hun ouders en hoe liefde zich niets aantrekt van vooroordelen…