Het verloren meer

Uitgeverij: Boekerij, De
Uitvoering: Paperback
Taal: Nederlands
Aantal Pagina's: 336
Afmetingen: 140x215x29
Verschijningsdatum: Januari 2006
EAN: 9789022543368
(Tijdelijk) uitverkocht

Omschrijving

Twintig jaar geleden was Vanessa Kohier getuige van een gruwelijke moord. Congreslid Eric Glass werd koelbloedig afgeslacht nadat hij het bestaan van een ultrageheim, militair moordcommando had ontdekt. Dit commando werd geleid door Vanessa’s vader, de vermeende oorlogsheld generaal Morris Wingate. Toen Vanessa dreigde zijn duistere geheimen openbaar te maken, sloot Wingate haar op in een inrichting.

Nu, vele jaren later, ontdekt Vanessa dat haar doodgewaande ex Carl nog in leven is. Hij maakte ooit deel uit van het commando, totdat hij door Wingate werd verraden. Samen hopen Vanessa en Carl hem te kunnen ontmaskeren. Ze roepen daarbij de hulp in van advocate Ami Vergano. Maar Ami weet niet wie en wat ze moet geloven.

Zijn de verhalen over het moordcommando de bizarre fantasieën van twee zieke geesten? Is de gerespecteerde presidentskandidaat Morris Wingate echt een kille moordenaar? En is Ami bereid haar leven en dat van haar zoontje op het spel te zetten om de waarheid boven tafel te krijgen?