Easy cooking - Wild
Uitgeverij: | Deltas |
---|---|
Uitvoering: | Gebonden |
Taal: | Nederlands |
Staat van het boek: | Licht beschadigd |
Aantal Pagina's: | 64 |
Afmetingen: | 172x210x13 |
Verschijningsdatum: | Oktober 2012 |
EAN: | 9789044735291 |
Omschrijving
Easy cooking Het wildseizoen is aangebroken! Maar gelukkig hoeft u niet zelf op jacht te gaan. Voor heerlijke wildgerechten en mals gebraad zijn de beste delen van hert, ree, everzwijn en wildgevogelte gewoon te koop. Lees waarop u moet letten bij de aankoop ervan en ontdek in meer dan 50 verfijnde recepten hoe u dit hoogwaardige vlees kunt gebruiken voor onder andere geurige reebouillon, smeuïge wildpaté, smaakvolle ragouts, gevuld wildgebraad, sappige everzwijnkoteletten of medaillons met een herfstig bijgerecht... Bovendien vindt u in dit boek tips over hoe u zelf een bout of rug kunt ontbenen, fond en saus kunt bereiden en bijpassende kruidenmarinades kunt maken.