Basishandboek bakken

Uitgeverij: Zuidnederlandse Uitgeverij ZNU
Uitvoering: Gebonden
Taal: Nederlands
Staat van het boek: Licht beschadigd
Aantal Pagina's: 287
Afmetingen: 180x250x30
Verschijningsdatum: Oktober 2015
EAN: 9789044744149
Categorie:
Eten & Drinken / Kookboeken
(Tijdelijk) uitverkocht

Omschrijving

Hoe maakt u een kraaklekkere meringue of een luchtige biscuit?
Wat is het geheim van perfecte crème anglaise?
Op welk manier hanteert u een spuitzak voor het mooiste resultaat?
Hoe maakt u in een oogwenk taartglazuur?

In dit boek vindt u alle onmisbare basisrecepten voor verschillende soorten deeg en beslag, romige vullingen, glazuur en garneringen van chocolade en fruit. Het bakken van taarten, koekjes, cakes en brood zal geen geheimen meer voor u hebben!
Behalve de belangrijkste baktechnieken krijgt u een heleboel klassieke en originele recepten. Ga aan de slag en geniet van zelfgebakken chocolade-truffeltaart, boterkoekjes, fruitige kwarktaart, citroensoufflé of brioches.

Kortom, dit boek is een must-have voor elke thuisbakker!