De astrologische almanak 2020

Nieuwprijs € 16,99
Onze prijs€ 5,99
Uitgeverij: BBNC Uitgevers
Uitvoering: Paperback
Taal: Nederlands
Staat van het boek: Licht beschadigd
Aantal Pagina's: 224
Afmetingen: 150x200x14
Verschijningsdatum: December 2019
EAN: 9789045325194
Categorie:
Divers / Cadeauboeken

Omschrijving

De astrologische almanak heeft een restyle gekregen! Vanaf dit jaar worden de voorspellingen van 2020 geschreven door Jopie Tillema, de nieuwe auteur van de bekende reeks. Dankzij de nieuwe look krijgt de almanak een eigentijdse uitstraling, maar de lezer kan zich blijven verzekeren van een van de vertrouwde onderdelen en betrouwbare inhoud. De almanak geeft nog altijd uitleg over de twaalf tekens van de dierenriem en toont wat de sterren het komende jaar in petto hebben op het gebied van gezondheid, liefde, carrière, ontspanning, financiën en reizen.

Dit jaar wordt de astrologie gecombineerd met de psychologie en wordt er dieper ingegaan op de invloed van de stand van de sterren op wie wij zijn als mens, ons gedrag en ons lijf. 2020 is het jaar van de grote levensschoonmaak en De astrologische almanak 2020 leidt je de weg!

Jopie Tillema heeft een achtergrond in het onderwijs, als leerkracht en als schooldirecteur. Zij gooide het roer om met een studie Astrologie in Amsterdam en startte een succesvolle praktijk. 14 jaar lang schreef ze horoscopen voor bekende weekbladen.
In haar werk als astroloog staat de mens als individu centraal. Zo ziet zij patronen in iemands gedrag door deze te koppelen aan bepaalde astrologische standen, op deze manier biedt zij mensen inzicht in zichzelf.