De prinses kan zich prima zelf redden

Nieuwprijs € 14,99
Onze prijs€ 5,99
Uitgeverij: MUSE
Uitvoering: Paperback
Taal: Nederlands
Staat van het boek: Licht beschadigd
Aantal Pagina's: 208
Afmetingen: 154x220x21
Verschijningsdatum: Oktober 2020
EAN: 9789045326108
Let op: Nog 3 exemplaren op voorraad

Omschrijving

Eindelijk verschijnt het werk van fenomeen Amanda Lovelace in het Nederlands! 'De prinses kan zich prima zelf redden' is de debuutdichtbundel van insta poet Lovelace. Het boek bestaat uit vier delen: de prinses, de jonkvrouw, de koningin en jij.

De eerste drie delen reconstrueren het leven van de auteur, het laatste deel is een boodschap aan de lezer. Deze ontroerende en inspirerende bundel won in 2016 de Goodreads Choice Award en met recht: de gedichten verkennen op indrukwekkende wijze liefde, verlies, rouw, helen, empowerment en bezieling. Ze tonen je weerbaarheid en laten je zien hoe je zelf bepaalt hoe jouw verhaal afloopt.

Bestsellerauteur Amanda Lovelace hield zo van woorden en sprookjes toen ze opgroeide, dat het geen verrassing was dat ze zelf ging schrijven. Ze studeerde Engelse literatuur en schrijft al zo lang ze kan herinneren verhalen en gedichten. En met succes: in 2016 werd ze uitgeroepen tot Goodreads Poet of the Year. Amanda woont hun New Jersey met haar partner en hun twee katten.