De keuken van A tot Z

Uitgeverij: Fontaine Uitgevers B.V.
Uitvoering: Gebonden
Taal: Nederlands
Aantal Pagina's: 592
Afmetingen: 194x252x56
Verschijningsdatum: Juli 2018
EAN: 9789059568181
Categorie:
Eten & Drinken
(Tijdelijk) uitverkocht

Omschrijving

De keuken van A tot Z brengt je op ontelbare ideeën voor het bereiden van 250 verse ingrediënten, zoals groenten, vlees, vis en fruit. Van aardappel tot zeekraal en van aardbei tot zwarte bes: bij elk ingrediënt dat in dit standaardwerk beschreven wordt, vind je informatie over soorten, oorsprong, smaak en textuur, verkrijgbaarheid en advies over hoe je het ingrediënt het beste kunt bewaren. Daarbij staan talloze praktische tips voor uiteenlopende bereidingen plus uitgebreidere recepten. Zo vind je bij rode biet niet alleen beknopte aanwijzingen voor het maken van een warme of koude soep, maar ook het recept voor een overheerlijke bietencake met oranjebloesem en glazuur. De keuken van A tot Z is een onmisbare kookbijbel in iedere keuken!