Hollen of stilstaan

Uitgeverij: VCL/West-Friesland
Uitvoering: Paperback
Taal: Nederlands
Aantal Pagina's: 208
Afmetingen: 129x200x20
Verschijningsdatum: Onbekend
EAN: 9789059772403
(Tijdelijk) uitverkocht

Omschrijving

Els Ruiters
Hollen of stilstaan
Op zoek naar een nieuwe kamergenote lijke Willemijn - Willem voor haar vrienden - niet erg veel geluk te hebben. Gebeurtenissen die je lachspieren in werking zetten zijn het gevolg!
De verhuizing van haar kamergenoot Saskia brengt Willemijn op alllerlei manieren in verwarring: van het ene moment op het andere is ze allen en moet ze zelf de hele huur ophoesten. Ze heeft in een dolle een advertentie gezet en als de vlotte Lianne zich meldt. lijkt dat op het eerste gezicht een prima oplossing. Maar al snel merkt Willemijn dat het samenleven met Lianne eigenlijk hopeloos is.
Buurmannen Jens en Joost zien het allemaal gebeuren en Willemijn houdt haar vriendin Lucy uit Maastricht dagelijks van de escapades op de hoogte, via telefoongesprekken en sms-jes. En een snel einde aan dit alles lijke nog land niet in zicht...
Els Ruiters schrijft met deze tweede roman een hilarische chicklit. Haar eerste roman, Door dik en dun, werd geweldig ontvangen. Deze uitgave belooft nog veel meer! Naast romans schrijft Els Ruiters ook jeugbboeken.