Wild en gevogelte

Uitgeverij: Fontaine Uitgevers B.V.
Uitvoering: Gebonden
Taal: Nederlands
Staat van het boek: Ramsj
Aantal Pagina's: 221
Afmetingen: 239x307x20
Verschijningsdatum: Onbekend
EAN: 9789076685113
(Tijdelijk) uitverkocht

Omschrijving

Wild en gevogelte zijn uiterst geschikt voor de mediterrane en de oosterse keuken en passen prima bij de huidige eetgewoonte; de tijd van zware gerechten met bestorven wild en donkere, geconcentreerde sauzen is voorbij. De recepten zijn makkelijk te bereiden en vlot en begrijpelijk geschreven. Dit boek brengt lichte en moderne gerechten met een fijne, delicate smaak binnen handbereik, voor zowel de professionele kok als de kookliefhebber. De auteur: Lucrèce Willekens heeft samen met haar familie zeven uitstekende wild- en gevogeltewinkels in Brussel en heeft haar beste recepten gebundeld. Een verzameling klassieke maar vooral ook moderne gerechten. Wild en gevogelte is geïllustreerd met prachtige foto's van de bekende culinaire fotograaf Tony le Duc.