Amsterdam acht keer anders

Nieuwprijs € 17,95
Onze prijs€ 7,99
Uitgeverij: Gegarandeerd Onregelmatig
Uitvoering: Paperback
Taal: Nederlands
Staat van het boek: Licht beschadigd
Aantal Pagina's: 127
Afmetingen: 127x210x10
Verschijningsdatum: November 2016
EAN: 9789078641551
Let op: Nog 2 exemplaren op voorraad

Omschrijving

Voor wie Amsterdam al wat beter kent en de stad eens op een andere manier wil bekijken is deze wandelgids een absolute aanrader.
Onvermoede plekken, monumenten en uitzichten worden door gedegen achtergrondinformatie gepromoveerd tot bezienswaardigheden. Acht verschillende thema's verbinden deze plekken op verrassende wijze met elkaar tot originele routes. Dat levert stadswandelingen op die je Amsterdam laten zien zoals je onze hoofdstad nog nooit hebt bekeken. Of zoals routemaker Goudriaan zijn woonplaats zelf noemt: "Een groot openluchtmuseum".

Gerard Goudriaan is een ervaren stadsgids. Behalve Amsterdam kent hij ook Berlijn en Parijs op zijn duimpje en verzorgt hij in deze steden excursies.
Wandelen vindt hij de ideale manier om een grote stad goed te leren kennen. Tijdens zijn wandelingen let hij op architectuur, erfgoed en stadsontwikkeling. Maar minstens zo belangrijk is het kijken naar mensen en het bezoeken van leuke cafés, terrassen en restaurants. Met deze wandelgids kom je dan ook gegarandeerd langs de nodige aantrekkelijke horeca.