AGA

Uitgeverij: Terra
Uitvoering: Gebonden
Taal: Nederlands
Aantal Pagina's: 255
Afmetingen: 180x250x30
Verschijningsdatum: Onbekend
EAN: 9789089892546
Categorie:
Eten & Drinken / Kookboeken
(Tijdelijk) uitverkocht

Omschrijving

Het enige Nederlandstalige basiskookboek voor de Aga Hét onmisbare handboek voor iedere Aga-bezitter. Prachtige fotografie van Anna de Leeuw. Dit boek beschrijft uitgebreid hoe een Aga werkt, welke ovens en kookplaten je voor bepaalde gerechten moet gebruiken en hoe de meest voorkomende werkzaamheden in de keuken, bijvoorbeeld bakken en sudderen, het best op de Aga gedaan kunnen worden. De Aga is hét fornuis voor Slow Cooking het Agabasiskookboek laat echter zien dat ook moderne kooktechnieken zoals wokken, stomen en grillen op een Aga heel goed mogelijk zijn. De bereidingswijze van heel veel basisproducten en ingrediënten komt aan bod. Het boek geeft daarnaast tal van andere recepten en variaties op traditionele recepten, plus veel nuttige tips en handigheidjes. Hierdoor biedt het boek zowel de beginnende als de gevorderde Aga-kok veel nieuws.