Keukenhandboek voor de man

Uitgeverij: A.W. Bruna LeV.
Uitvoering: Gebonden
Taal: Nederlands
Staat van het boek: Ramsj
Aantal Pagina's: 296
Afmetingen: 170x220x20
Verschijningsdatum: Februari 2013
EAN: 9789400502109
Categorie:
Eten & Drinken / Kookboeken
(Tijdelijk) uitverkocht

Omschrijving

Het eerste managementboek voor achter de kachelMannen koken anders dan vrouwen. Zonder tierelantijnen. Geen getuttebol op het bord, maar no-nonsense en basic. Mannen houden van simpel, eerlijk en puur. Het Keuken Handboek voor de Man is niet het zoveelste kookboek, maar het eerste naslagwerk dat antwoord geeft op alle praktische vragen voor achter de kachel. Welk wapenarsenaal moet je hebben? Wat zijn de slimste snij- enfileertechnieken? Hoe verschaf je jezelf inzicht in maateenheden en het befaamde Fingerspitzengefühl als je een `snufje zout moet toevoegen? Hoe bereid je de beste steaks, visgerechten, pasta- en salademaaltijden?Dit is hét managementboek voor mannen achter het fornuis. Experts als 3-sterrenchefs Jonnie Boer en Sergio Herman vertellen je hoe je smaak kunt aanleren. En dankzij de essentiële feiten over koolhydraten, calorieën en pure ingrediënten kun je méér, lekkerder en eerlijker eten zonderdat je cholesterol omhoog schiet. Ontdek de benefits van diepvriesgroenten, citrus- en bosvruchten, paddenstoelen en noten. Ken de feiten over rood vlees. Omarm de gezonde capaciteiten van vette vis, tonijn, knolgewassen, knoflook, eieren en kruiden. Vergeet de workshop koelkastbeheer niet en word Chef Hygiëne & Houdbaarheid. Vreemdgaan mag je ook in de keuken. Flirt ongegeneerd met exoten als goji, kefir en agave. Met dit boek wordt elke kerel een culinaire prins.