De Krijtman

Uitgeverij: A.W. Bruna
Uitvoering: Paperback
Taal: Nederlands
Aantal Pagina's: 320
Afmetingen: 140x215x29
Verschijningsdatum: Januari 2018
EAN: 9789400509054
Categorie:
Thrillers / Thrillers
(Tijdelijk) uitverkocht

Omschrijving

“De Krijtman” van C.J. Tudor, spanning tot het puntje van je stoel.


In dit boek neemt C.J. Tudor je mee in het leven van Eddie munster, een 12 jarige jongetje dat samen met zijn ouders in een klein stadje genaamd Anderbury woont. In dit kleine stadje heeft hij 5 vrienden waar hij een hechte band mee heeft. Tijdens een bezoek aan de kermis gebeurd er een ongeluk die Eddie de rest van zijn leven niet meer zal vergeten, tijdens dit ongeluk duikt ook voor het eerst ”De Krijtman” op. Gedurende de zomer van 1986 zal “De Krijtman” steeds vaker voorkomen in combinatie met merkwaardige ongelukken die zelfs leidde tot de dood van een meisje

Het boek “De Krijtman” is de eerste internationale bestseller van C.J. Tudor.


“De Krijtman” is het debuut boek van C.J. Tudor en is direct internationale hit geworden. Het boek is inmiddels is 39 landen verkocht.

Het probleem was, we werden het nooit eens over het precieze begin. Was het toen we voor het eerst de krijtmannetjes tekenden, of toen ze opeens uit zichzelf verschenen? Was het dat afschuwelijke ongeluk? Of toen ze het eerste lichaam vonden?

Achteraf begon het allemaal op de dag dat het verschrikkelijke ongeluk plaatsvond op de kermis. Toen de twaalfjarige Eddie de Krijtman voor het eerst ontmoette. Het was de Krijtman die Eddie op het idee bracht van de tekeningen: een manier voor hun vriendengroep om geheime boodschappen in krijt voor elkaar achter te laten. En het was leuk, in het begin, totdat de tekeningen hen leidden naar een lichaam van een meisje. Het grootste deel ervan, althans.

Dat was dertig jaar geleden en Eddie dacht dat het verleden achter hem lag. Dan ontvangt hij post. In de envelop bevinden zich twee dingen: een krijtje en een tekening van een stokmannetje. De geschiedenis herhaalt zich, en Eddie realiseert zich dat het spel nooit echt voorbij is geweest...