Echt gebeurd op papier

Nieuwprijs € 29,90
Onze prijs€ 18,99
Uitgeverij: Uitgeverij De Harmonie
Uitvoering: Paperback
Taal: Nederlands
Staat van het boek: Licht beschadigd
Aantal Pagina's: 196
Afmetingen: 109x153x53
Verschijningsdatum: Mei 2021
EAN: 9789463361323
Categorie:
Divers / Cadeauboeken
Let op: Laatste exemplaar

Omschrijving

12,5 jaar geleden organiseerden Paulien Cornelisse en Micha Wertheim voor de eerste keer Echt gebeurd in comedyclub Toomler te Amsterdam: een middag waarop mensen uit het hoofd mooie, grappige of bijzondere verhalen vertelden die ze zelf hadden meegemaakt. Het bleek een enorm succes: gewoon zitten en luisteren naar verhalen van vertellers die in de meeste gevallen nog nooit op een podium hadden gestaan. Ze varieerden van een meisje dat zo graag wilde paardrijden dat ze vriendschap sloot met een kwaadaardige baron, tot iemand die in haar eentje moest vluchten uit Iran, tot een beduusde ME’er die klem kwam te zitten tijdens de kroningsrellen.

Tot nu toe werden er wel 5000 verhalen verteld en zijn er speciale edities geweest op onder andere Lowlands, Crossing Border en IDFA. De beste zijn wekelijks te beluisteren op de razend populaire podcast Echt gebeurd, die elke maand meer dan 500.000 keer gedownload wordt en steevast opduikt in lijstjes met de beste en best beluisterde podcasts.

Voor Echt Gebeurd op papier maakten Cornelisse en Wertheim een selectie van de mooie en indrukwekkende verhalen uit de afgelopen 12,5 jaar. Ook op papier beklijven deze verhalen. Een feest om te lezen!

Echt Gebeurd op papier is een driedelige uitgave in boekenhuls.