Midnight sun

Nieuwprijs € 22,99
Onze prijs€ 6,99
Uitgeverij: Unieboek | Het Spectrum
Uitvoering: Gebonden
Taal: Nederlands
Staat van het boek: Licht beschadigd
Aantal Pagina's: 672
Afmetingen: 160x240x50
Verschijningsdatum: Augustus 2020
EAN: 9789000375554

Omschrijving

“Midnight Sun” van Stephenie Meyer, de Twilight-saga vanuit een ander perspectief.


Stephenie Meyer duikt in het 5de deel opnieuw in het leven van Bella Swan en Edward Cullen. In “Midnight Sun” gaat het liefdesverhaal verder vanuit het perspectief van Edward, hierdoor krijgt het verhaal een nieuwe en donkere wending. Omdat dit deel vanuit het perspectief van Edward is geschreven geeft dit inzichten in zijn vampiers verleden waardoor de complexiteit van zijn gedachtes meer te verklaren zijn.

“Midnight Sun” het begin van nog 2 andere boeken in de Twilight-serie.


De eerste 4 delen van de Twilight serie waren een enorm succes in de YA literatuur, waarin liefde en spanning centraal stonden. Buiten het succes van de boeken is er een filmreeks uitgebracht die voor een volledige Twilight-gekte hebben gezorgd. Op aanvulling van deze succesvolle serie is er bevestigd dat er buiten het boek “Midnight Sun” ook nog 2 andere boeken zullen worden toegevoegd.

Het langverwachte nieuwe boek van Stephenie Meyer – Twilight is terug!

Toen Edward Cullen en Bella Swan elkaar ontmoetten in Twilight werd er een iconisch liefdesverhaal geboren. Maar tot nu toe hebben fans alleen Bella's kant van het verhaal gelezen. Eindelijk kunnen lezers nu ook Edwards versie van het verhaal lezen. Dit onvergetelijke verhaal, verteld vanuit Edwards perspectief, krijgt een nieuwe en donkere wending. De ontmoeting met Bella is de meest zenuwslopende en intrigerende gebeurtenis die hij in zijn jaren als vampier heeft meegemaakt. Hoe meer fascinerende details we leren over Edwards verleden en de complexiteit van zijn gedachten, hoe meer we begrijpen waarom dit de meest bepalende strijd van zijn leven is. Hoe kan hij zijn hart volgen als dit betekent dat hij Bella in gevaar kan brengen?

In Midnight Sun neemt Stephenie Meyer ons mee terug naar een wereld die miljoenen lezers heeft geboeid, en nog altijd boeit, en brengt ons een nieuwe epische roman over de verwoestende gevolgen van onsterfelijke liefde.

Lees de hele serie!TwilightNieuwe maanEclipsMorgenrood