Het ultieme pastaboek

Uitgeverij: Veltman Uitgevers B.V.
Uitvoering: Paperback
Taal: Nederlands
Aantal Pagina's: 256
Afmetingen: 218x282x16
Verschijningsdatum: Februari 2023
EAN: 9789048320738
Categorie:
Eten & Drinken / Kookboeken
(Tijdelijk) uitverkocht

Omschrijving

De complete gids voor het kiezen, maken, koken en genieten van Italiaanse pasta

In deze uitgebreide gids vindt u prachtige, duidelijke kleurenfoto’s van een groot aantal gedroogde en verse pastasoorten en –vormen, waaronder regionale en bijzondere soorten

Aanwijzingen voor het koken en serveren van pasta, met handige tips voor maaltijden, het combineren van smaken en sauzen, en de juiste wijnkeuze

150 inspirerende recepten worden getoond: klassieke, zoals tagliatelle alla Bolognese en fettuccine all’Alfrede, en regionale specialiteiten, zoals ravioli alla Romagnola (kleine pastakussentjes gevuld met varkens en kalkoengehakt, opgediend met salie-botersaus), en originele, moderne gerechten, zoals pipe met ricotta, saffraan en spinazie en tagliatelle tricolore