Een moord kost meer levens

Nieuwprijs € 22,50
Onze prijs€ 16,99
Uitgeverij: Just Publishers
Uitvoering: Paperback
Taal: Nederlands
Staat van het boek: Licht beschadigd
Aantal Pagina's: 350
Afmetingen: 151x230x33
Verschijningsdatum: Oktober 2023
EAN: 9789089756558
Categorie:
Thrillers / True Crime
Let op: Laatste exemplaar

Omschrijving

Als zijn vader wordt gearresteerd voor de geruchtmakende moorden op twee kinderen is Paul Spruit nog een puber. Het gezin weet niets van de misdaden van de vader, die berucht werd als de Donald Duckverkoper.

Als alles aan het licht komt en de vader wordt gearresteerd, is voor het gezin Spruit geen normaal leven meer mogelijk. Pauls moeder haalt ten einde raad haar ex-man weer in huis. Deze blijkt gewelddadig. Omdat aangiftes niets uithalen neemt Paul het recht in eigen hand: in blinde woede steekt hij zijn stiefvader dood. Hij dumpt het lijk bij een kerkhof.
Vanaf dat moment is het leven van Paul Spruit een criminele achtbaan. Hij ontsnapt na een gijzeling uit het Pieter Baan Centrum. Als hij weer is opgepakt bekent hij moorden die hij niet beging. Na verpleging in TBS-klinieken komt Paul Spruit vrij. Kort daarna gaat hij weer in de fout: bij een roofoverval vallen twee doden.

Peter R. de Vries noteerde het levensverhaal van Paul Spruit. Een moord kost meer levens is een op onnavolgbare wijze geschreven, schokkend en aangrijpend relaas. Het is een ware rollercoaster van gebeurtenissen. Een moord kost meer levens is een absolute truecrime klassieker!

Met een uitgebreid Voor- en Nawoord door Peter R. de Vries. En een Ten Geleide door de familie de Vries.
Peter R. de Vries schreef onthullende reportages en boeken, maakte langlopende tv-programma’s, was Omroepman van het Jaar en oogstte internationale roem met zijn reportages.

Lezers schreven:
'Een uitstekend gedocumenteerd boek. Zulke verhalen moeten geschreven worden’
'Het verhaal slurpt je werkelijk vanaf de allereerste bladzijde op!'
'Zeer goed geschreven! Wanneer je erin begint wil je niet meer stoppen’