Écht de Sjaak!

Nieuwprijs € 27,99
Onze prijs€ 17,99
Uitgeverij: Van Duuren Media
Uitvoering: Gebonden
Taal: Nederlands
Staat van het boek: Licht beschadigd
Aantal Pagina's: 192
Afmetingen: 158x240x20
Verschijningsdatum: Juni 2023
EAN: 9789462962149
Categorie:
Psychologie / Psychologie
Let op: Nog 3 exemplaren op voorraad

Omschrijving

Ongeneeslijk ziek zijn gooit je hele leven overhoop, en óók dat van de mensen om je heen. Steeds vaker zijn specialisten met palliatieve behandelingen in staat je leven te verlengen. Maar hoe ga je om met het feit dat je niet meer beter wordt? Hoe praat je erover? Hoe deal je met je emoties? En wat mag/kun je van anderen verwachten? Je wordt geconfronteerd met levensvragen waar je - waarschijnlijk - nog nooit bij stilgestaan hebt. 
Kortom: er ligt veel, erg veel op je bordje als je echt de Sjaak bent.


Dit boek is bedoeld voor zieke mannen. Kasper ontdekte in zijn eigen ‘reis’ als ongeneeslijke kankerpatiënt dat hij bijna geen mannelijke lotgenoten tegenkomt om mee te praten. De meeste mannen hebben niet zo goed geleerd om met onzekerheid en emoties om te gaan. Met dit boek maakt hij daar een verschil in. Het helpt ongeneeslijk zieke mannen en de mensen om hen heen om verbonden samen te leven. Kasper schrijft vlot, geeft veel handvatten, praktische tips en herkenbare ervaringsverhalen.


In deze onzekere levensfase is het belangrijk om niets meer uit te stellen, dus ga er – samen – mee aan de slag en ontdek wat er allemaal komt kijken bij de diagnose ‘ongeneeslijk’. En vooral ook wat er (nog) wel kan als je niet meer beter wordt!


Voor ieder verkocht exemplaar doneren Kasper Klaarenbeek en uitgeverij AnderZ samen €2,- aan stichting 'Echt de Sjaak!'. Stichting ‘Echt de Sjaak!’ stelt zich ten doel het sociale taboe rond ongeneeslijk zieke mannen zichtbaar en bespreekbaar te maken en zo de kwaliteit van het (samen)leven met een ongeneeslijke ziekte te verbeteren.