Familielevens

Nieuwprijs € 21,99
Onze prijs€ 14,99
Uitgeverij: Xander Uitgevers B.V.
Uitvoering: Paperback
Taal: Nederlands
Staat van het boek: Licht beschadigd
Aantal Pagina's: 480
Afmetingen: 139x214x37
Verschijningsdatum: April 2024
EAN: 9789401621878
Categorie:
Romans / Literaire roman
Let op: Nog 2 exemplaren op voorraad

Omschrijving

De prachtige historische roman Familielevens van Katharina Fuchs brengt je naar Berlijn in de jaren vijftig. Therese mag als dochter van een Wehrmachtofficier en grootgrondbezitter niet in de DDR studeren. Daarom verhuist ze voor haar rechtenstudie naar West-Berlijn, waar ze onmiddellijk merkt dat de verschillen tussen Oost- en West-Duitsland steeds groter worden: het beïnvloedt vriendschappen en zorgt er zelfs voor dat haar familie langzaam uit elkaar dreigt te vallen. Ook haar rechtenstudie valt haar zwaar door haar oerconservatieve professoren en medestudenten.


De enige die haar dromen lijkt te begrijpen is Thereses schoonzus Gisela, want het is haar droom om modeontwerper te worden. Terwijl beide vrouwen moeten laveren tussen vriendschap, verdriet en verraad, proberen ze te bepalen wat ze ervoor over hebben om hun ultieme droom na te jagen...


Op basis van haar eigen familieverhaal brengt Katharina Fuchs de hedendaagse geschiedenis en het lot van twee bijzondere vrouwen ontroerend tot leven. Voor de lezers van Elena Ferrante en Tatiana de Rosnay.


‘Heel mooie, vlot geschreven historische roman.' **** – Libelle